אני מתקשה מאד לרדת במשקל ולכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מתקשה מאד לרדת במשקל ולכן
    רותי
    23/02/2012

הציעו לי לשתות על הבוקר מיץ אשכוליות.זה נכון?
    אני אוכלת 2 כפות קוואקר מלא עם מיץ מאשכולית קטנה.
    בצהרים סלט מגזר ,מלפפון,בצל,2 כפות טחינה אורגנית ,3 אגוזי מלך ו-3 שקדים.מעט גרעיני דלעת וחמניה.
    בערב מרק ירקות ירוקים-גדול.
    ולפעמים פרוסת סלמון.
    כמה פעמים בשבוע עושה ספורט אירובי ופעמיים פילאטיס.
    על המשקל לא זז כלום!!!!!......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני מתקשה מאד לרדת במשקל ולכן - תגובה

23/02/2012

רותי שלום רב,
    תזונה היא דבר מורכב ומותאם באופן אישי לכל אחד. ייתכן ומבנה תזונה זו התאים לאחת ולאו דווקא מתאימה לך.
    ממה שאת מתארת ישנה בעיה בחילוף החומרים שלך. אני ממליץ במשך שבועיים לאכול רק אוכל מבושל. ירקות מבושלים (ללא תפו"א, תירס או כרובית), אורז מלא וירקות עליים (פטרוזיליה,קוסברה, שמיר, עירית, בצל ירוק, עלי סלק). המנעי מהאגוזים למשך שבוע ואח"כ החזירי אותם בהדרגה.
    תראי איך זה משפיע עליך,
    במידה ולא תראי תוצאות אני ממליץ להגיע לאבחון מקיף ולבנות לך תזונה ותכנית טיפול אישיים.
    בריאות שלמה!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם הדוקטור ומוסיפה

מירב
    01/03/2012

שאולי את לא אוכלת מספיק?
    לפעמים גם במצבים של דיאטה, הגוף צריך אוכל, צריך מזון ואת כל הויטמינים שלו על מנת שתוכלי לראות תוצאות.
    אני בהחלט בעד זה שאולי תקבלי יעוץ מסויים ואולי את צריכה לקחת תוספים על מנת לראות תוצאות.
    ודרך אגב, תיהי אופטימית! זה הכי חשוב!!! אם תחשבי טוב - אז יהיה טוב. את תחשבי שאת רוצה לרדת במשקל - אז תרדי במשקל. זה גם עניין של גישה ואל תגרמי לחץ על הגוף רק בשביל לרדת במשקל. תני לזמן לעשות את שלו.

בה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו