מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוביוטיקה וויטמין דימנחם01/04/2012
שלום רב,
אני חולה פרקינסון ונוסע לסין .בתקופה האחרונה יש לי רגישות במערכת העיכול
(צרבות, יציאות לא סדירות).
האם אפשר לקחת פרוביוטיקה יומיומית כמניעה לבעיות מערכת עיכול שם?
אם כן , מהו המינון? להתחיל לקחת לפני הנסיעה?
רמות ויטמין די שלי נמוכות. מה לקחת, באיזה מינון וכמה זמן?
תודה וחג שמח,
מנחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוביוטיקה וויטמין די - תגובה
03/04/2012שלום רב,
פרוביוטיקה אני ממליץ על מינון יומי של כ- 10 מילארד חיידקים.
ישנן מספר חברות- סולגאר, סופהרב, אלטמן וכו'.
טוב להמשיך לקחת למשך מספר חודשים, גם לא בעת נסיעות. הוא יעיל מאוד כחלק מהתמיכה במצבך.
לגבי ויט' D, אינני ממליץ לך ליטול זאת כיוון שיכול להשפיע על הפרקינסון. נכון שדברי אינם מוכחים על ידי הרפואה, אך מוכרים בנטורופתיה וברפואה הסינית.
במקום זאת אני ממליץ לאכול מזונות המכילים ויטמין D וסידן באופן טבעי- ירקות ירוקים מרובים, דגים, קטניות, טחינה ומוצרי שומשום.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות ושאלה נוספת
מנחם04/04/2012שלום רב,
ראשית רוב תודות !
שאלה נוספת - האם ישנה איזושהיא המלצה לתוסף / תזונה - שמעלה רמת אנרגיה?
הקושי הגדול ביותר שלי הוא רמת אנרגיה נמוכה במיוחד בבקרים.
שוב תודות,
מנחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות ושאלה נוספת - תגובה
04/04/2012הקפד לשתות מים באופן קבוע והפחת קפה וקפאין.
בנוסף, ניתן להוסיף מולטי מינרל 1 כדור ביום, כך אותו בשעות הערב.
איחולי חג שמח
ד"ר גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מנחם04/04/2012רוב תודות וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)