רגישות ללקטוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות ללקטוז
    נועה
    07/05/2012

שלום, אני רגישה ללקטוז ורציתי לדעת האם יש טיפול שיכול לעזור ולהקל על התופעות שנגמרות מהרגישות הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות ללקטוז

הוספת תגובה

• רגישות ללקטוז - תגובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    08/05/2012

שלום נורית,

הטיפול הוא חד משמעית להימנע ממוצרי חלב.
    אחרת תמשיכי לסבול מכל התסמינים וגם לעשות לעצמך נזק בריאותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהניסיון שלי והתייעצות עם הרופא

מירב
    09/05/2012

אני לא נמנעת ממוצרי חלב, כמובן שלא מגזימה, אבל הרופא נתן לי טבליות לקטאז של סולגאר שלוקחים אותם לפני האוכל של מוצרי חלב וזה גרם לי שיהיו פחות וכמעט שלא הופיעו בתקופה האחרונה כל התופעות המעצבנות שלאחר אכילת מוצרי חלב.
    את יכולה להתייעץ עם הרופא שלך בעניין הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיחת לקטאז - תשובה

ד''ר נטלי שוינקלשטיין
    10/05/2012

ענת שלום,

איני ממליצה לקחת תוסף לקטאז, אם הגוף שלך מבשר לך כי אינך מסוגלת לעכל מוצרי חלב אין סיבה בעולם שתנסי לעקוף זאת.

כל עוד תמשיכי לצרוך מוצרי חלב ימשיכו כל התסמינים - ואם אין תסמינים אין זה אומר שהמזון הזה בריא לך.

אינך מפסידה דבר מבחינה בריאותית אם לא תאכלי מוצרי חלב (אלא להיפך) - מזון זה לא נועד לבני אדם אלא לחיה ממנו הוא נשאב.

נטלי שוינקלשטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו