מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בת 54 וסובלת מהיפותירואציפי06/06/2012
30 שנה אני מקבלת אלטרוקסין אך נראה שאין לי כמעט חילוף חומרים,אני משתדלת לאכול מעט ובכ'א מאד מלאה.
לאחרונה עשיתי שבועיים צום מיצי ירקות והיה סיוט אך ירדתי 6 ק'ג ואח'כ באיטיות נוראה עוד 3 ק'ג ועלי לרדת עוד כ-10 ק'ג לפחות.
מאז הצום אני טבעונית והייתי מתחילה את הבוקר עם קווקר מלא -ואמרו לי שלתת פעילות הבלוטה לא כדאי .האם זה נכון?
אין לי כמעט מה לאכול כי כל מה שלא משמין,כמו: קולורבי ,חסה,כרוב,ברוקולי ותרד-לא טוב לי לאכול.
בגלל שרעבתי לקחתי כמות גדולה יותר של גזר ונעשיתי כתומה בפנים.
מה לעזאזל אוכל לאכול?
בבוקר אני לוקחת תפוח ובננה עם 3 שקדים ואגוזים.אח'כ סלט ענק שיש בו רק מלפפונים ,עגבניה ונבטים עם מעט גרעיני חמניות ודלעת.
מנת דג ומרק ירקות שמורכב מקישואים ,דלעת והרבה כרוב (מבושל אומרים שלא בעיה)
אני רוכבת שעה על אופניים כ-4 פעמים בשבוע ,ופעמיים פילאטיס.
יש לכם עיצה בשבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין 2כפות טחינה ומעט אבוקדו
ציפי06/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 54 וסובלת מהיפותירוא - תגובה
12/06/2012ציפי שלום רב,
נראה כי עשית שינוי תזונתי המשפר את מצבך אך כפי הנראה שאינו מספיק לך וכנראה שגם אינו מדויק מספיק עבורך.
על מנת להחליט במצב מורכב זה מה מתאים לך, עלי לערוך לך בדיקה מקיפה יותר. מומלץ להגיע לאבחון ומכאן נהיה בטוחים יותר מה מומלץ ומה לא.
כאן גם חשוב לציין כי תזונה לבדה לא תספיק וכי ישנם תוספי תזונה/ ויטמינים/ צמחי מרפאה החשובים לאיזון מצבך.
אשמח לעזור.
בריאות שלמה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אלו נתונים שכתבתי נראה לך שאני
ציפי12/06/2012זקוקה לתוספי ויטמנים?
התייחסת לתת פעילות בלוטת התריס או לאי הירידה במשקל?
הייתי מודה לך אם היית יכול להוסיף עוד מידע על מה שכתבתי ושאלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אלו נתונים שכתבתי נראה לך שאני - תגובה
13/06/2012ציפי שלום לך שוב.
התייחסתי גם לתת פעילות הבלוטה וכן לעודף המשקל. בד"כ ישנו קשר בין השניים.
תוספי תזונה יכולים לתת באופן מרוכז חומרים המזינים את המערכות וכך לעודד את ריפויין.
אינני יכול להיות ספציפי בדבר אילו ויטמינים או תוספי תזונה אחרים המתאימים לך, ללא אבחון מקיף.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)