מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות חוזרות בשלפוחית השתןsem06/07/2012
שלום רב,אני כבר אובדת עצות!!חייבת להבין מה עלי לעשות.
אני בת 28 טבעונית מזה שנה,שומרת על תזונה מאוזנת ככל האפשר.
בכמה שנים האחרונות אני סובלת מדלקת בשלפוחית השתן שכל הזמן צצה לה מחדש.
לאחרונה התחלתי להרגיש שוב את הדלקת חוזרת אך הפעם הייתי מרגישה רק צריבה לאת ערב(לא ברור לי למה זה קורה רק בערב) ולא סובלת מהפרשות ולא משתן עכור.
בדיקת השתן הראתה שיש לי את החיידק אי-קולי,הייתי בטיפול אנטיביוטי למשך שבוע והצריבה עדין נמצאת שם לעת ערב.
רופאת הנשים שלי המליצה לי על פרוביוטיקה(ביו פימייל של סופהרב)
ומעבר לזה אני גם צורכת את החמוציות+ויטמין C של סופהרב.
אחרי פגישה אצל אורולוג הוא רשם לי גם רווהטינקס.
הצריבה לקראת הערב לא עוזבת אותי ומעבר לזה אני כבר איני יודעת מה עוזר לי.
לא דמיינתי את חיי סביב כדורים כל היום(גם אם טבעיים)
יכול להיות שהבעיה היא במערכת החיסונים שלי בכלל??
מה דעתך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף..
sem06/07/2012....מעבר לכל זה גם יצאו לי טחורים.
מה כל זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות חוזרות בשלפוחית השתן - תגובה
09/07/2012שלום רב,
חיידק האי-קולי (E-COLI) יכול להיות מאוד עיקש. על מנת למגר אותו עליך לחזק את מערכת החיסון שלך וחלק מהדרך זו גם שינוי תזונה.
חיידק זה מאוד נמשך לסוכרים- לכן מומלץ להוריד אותם מהתפריט. הקפדה על שתיית מים נאותה.
בנוסף, מוצר מצוין ומומלץ הוא- D MANOSE בישראל יש מוצר הנקרא פמי-נוז ויש לעקוב אחר ההנחיות לשימוש. מולקולת סוכר זו גורמת לחיידק להיצמד אליו ולצאת עם השתן. בנוסף תמשיכי עם שני המוצרים שציינת- 3 פעמים ביום למשך שבועיים ואח"כ פעם ביום לפחות לעוד חודש.
תעדכני במצבך.
בריאות שלמה!
ד"ר גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף את דעתי
ד''ר נטלי שוינקלשטיין01/08/2012ממליצה לך קודם כל באמת לחזק את מערכת החיסון ולבדוק האם חסרים ויטמינים ומינרלים. מומלץ לגשת עם הבדיקות לאיבחון מסודר ולא להיסתמך רק על הטווח בבדיקות.
בנוסף, שיקום פלורת המעיים, ודאגה על היגיינה מספקת.
ולא פחות חשוב ומאד משמעותי - איזון ריגשי נפשי. מניסיוני נשים וגברים שנמצאים בסטרס משמעותי יש להם יותר נטייה לדלקות חוזרות בשלפוחית השתן.
בכל מקרה מומלץ לבצע איבחון ויעוץ מקצועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)