מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרואידים וקנדידה....הדס18/07/2012
שאלתי את השאלה הזאת בפורומים אחרים אבל עדיין לא קבלתי תשובה.. ואולי כאן יעזרו לי....
אני לוקחת סטרואידים באופן קבוע (לאור מחלה כרונית) ולאחרונה, הרופא המטפל שלי, לאחר בדיקת תרבית, אמר לי שאני סובלת מקנדידה.
האם יש דרך טבעית לטפל בזה? כי מספיק אני לוקחת תרופות כימיות..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרואידים וקנדידה.... - תגובה
19/07/2012נעמה שלום רב,
הטיפול בקנדידה אפשרי וניתן לעשות זאת במקביל לטיפול התרופתי. חשוב לציין כי מחקרים מראים שהקנדידה מאוד "נהנית" מסביבה של תרופות שונות, ביניהן סטרואידים.
על כן, יש להגיע לאבחון מקיף ולקבל טיפול מותאם אישית לניקוי וסילוק טפיל זה.
בריאות שלמה
ד"ר רואי גוניק ND, OMD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועל איזה טיפול ממליצים?
הדס25/07/2012לאחר בדיקת תרבית, אז כן יש את הקנדידה.
הרופא גם ציין שמומלץ לעשות דיאטה דלת פחממות, ובגלל הסטרואידים, אז אני עושה דיאטה בליווי דיאטנית עם לא הרבה שומן וסוכר.
אבל בקשר לקנדידה, על אלו טיפולים טבעיים מומלץ לעשות? יש משהו שאני יכולה לעשות מעבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועל איזה טיפול ממליצים? - תגובה
30/07/2012על מנת לטפל בקנדידה, מומלץ ליטול תוספי תזונה בעלי יכולת לסלק ולחסל את הפטריה.
חומרים הקיימים על המדף:
GSE- טיפות בעלות השפעה אנטי פטרייתית.
שמן אורגנו פראי (70-80% שמן אורגנו)
צמחי מרפא (מומלץ להיוועץ בנטורופת מוסמך ובהתאם למצב האישי)
פרוביוטיקה
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם כן יכולה להמליץ
ליאורה31/07/2012על שמן אורגנו פראי כמו שכתבו לך פה. לסולגאר יש כמוסות כאלה ואני יודעת שהוא מוכר כצמח מרפא בטוח לשימוש ויש לו תכונות ממש כשל אנטיביוטקה.
הוא יעיל בטיפול בפיטריות ובקנדידה בפרט ויעיל בטיפול נגד חיידקים, גם כאלו העמידים בפני אנטיביוטקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההמלצות לטיפולים
הדס01/08/2012תודה רבה דוקטור וגם לך ליאורה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להוסיף
ד''ר נטלי שוינקלשטיין01/08/2012שבנוסף לטיפול בתוספי התזונה מאד חשוב לבצע שינוי תזונתי - זה הדבר הראשון שצריך לעשות.
מאד מומלץ לבצע טיפול מסודר בהתאמה אישית של התוספים התזונה.
ולשקול שנית את השימוש בסטרואידים. אלו מחלישים מאד את מערכת החיסון ויכולים לגרום לבעיות כרוניות אחרות בנוסף למה שכבר יש.
איני יודעת מה היא הבעיה הכרונית ממנה את סובלת אך כדאי לשקול טיפול חלופי טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)