מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט לקנדידהליאת21/07/2012
הנטורופטית שלי נתנה לי תפריט לקנדידה
ויש לי גם עודף משקל של 30 קילו.
בתפריט אסור לגעת
בסוכרים ,קמח לבן,חומרים משמרים, ומוצרי חלב.
מה שנראה כאילו אני הולכת להרזות מהר מאד.
אבל
היא אמרה לי לאכול 2 כפות טחינה ליום -כל יום!!!
טחינה אורגנית של הרדוף
וכף של ממרח שקדיה. כשאני רוצה מתוק
ואני פוחדת שרק מזה אני עלולה להשמין מאד
כי טחינה וממרח שקדים עתירים בשומן אמנם בריא
אבל עדיין עתיר שומן.
מדאיג אותי גם החלב אורז עם שקדים -גם בו יש שומן
היא גם המליצה לבשל כל מיני סוגים של קטניות
למשל מאש וכוסמת וגם בהם יש המון סידן וברזל
ואני יוכלה להגיע למצב של עודף ויטמינים לא ככה??
כי מאש וכוסמת אני רוצה לאכול בתור נשנוש
שישביע אותי
וששאלתי אותה על כמויות היא אומרת תאכלי כמה שאת רוצה הגוף יודע לבד וזה ממש לא נכון
כי כשאני רעבה ממקום רגשי אני אוכלת המון
האם זה נכון מה שהיא אומרת ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחותי עשתה את זה לפני שנה
מור21/07/2012למשך כמעט שנה.. לא מזמן היא סיימה (הייתה לה קנדידה חמורה)
היא ירדה הרבה במשקל, כן.
היא אכלה ממש הרבה טחינה וחטיפי שומשום.
גם אני לא הבנתי את זה.. איך היא אוכלת כל כך הרבה שומשום ובכל ארוחה דוחפת טחינה וממשיכה לרדת במשקל.
טוב, תשובה מקצועית אין לי.. אבל היא בהחלט הורידה ממשקלה, בצורה יפה מאוד.
וגם חשוב לי לציין שהטיפול עזר, ושהיום היא לא סובלת כמו בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו...
מור21/07/2012בסופרים יש את המחלקה האורגנית
כדי לגוון את הארוחות שעלולות לשעמם אותך מהר, יש ממרחים מדהימים שמותר לך לאכול (אני הייתי נדחפת לארוחות שלה בגלל זה)
יש לך עוד נשנושים שמותר לך
יש גם מתכון לעוגיות שהייתי מכינה לאחותי (ממש פשוטות וטעימות)
אחפש את המתכון ואכתוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
ליאת22/07/2012אם היא ירדה כנראה באמת יש בזה משהו
אבל מה שמפחיד
זה שגם בחלב אורז עם השקדים יש שומן 1.9
בלחם שיפון ללא שמרים יש 1 אחוז שומן
בפריכיות כן בפריכיות ל100 גרם יש 3.5 אחוז שומן
בטונה שמוציאים ממנה את השמן יש שומן
בלהכין חביתה יש שמן
בלהכין חזה עוף שמים שמן
בממרחים האורגניים ללא חומרים משמרים יש שמן
(כמו חומוס אורגני , או ממרח חצילים)
אני רציתי שהשומן היחיד יגיע רק מהטחינה והממרח שקדייה
אבל הבעיה שיש שומן גם בדברים אחרים
או שמקסימום אני פשוט אוכל כף טחינה ליום ושקדייה 3 פעמים בשבוע
אני אשמח למתכונים , תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז - תגובה
24/07/2012המזונות הללו לא משמינים אם אוכלים אותם במידה.
מזונות משמינים יותר הם לחם, עוגיות, גברי מאפה, פסטה וסוכרים שונים. למזונות עם ערך שומני כמו הטחינה/ שקדיה וכו' אין משמעות כשמדובר על כף עד 2 ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט לקנדידה - תגובה
24/07/2012ליאת שלום,
דאגתך מובנת.
כמות המזון היא גם דבר שיש להתייחס אליו, אך מעל לזה יש משמעות גבוהה יותר לאיכות המזון. המזונות אותם המליצה הנטורופתית בעלי ערך גליקמי נמוך יחסית, כך שמהירות הסוכרים שיספגו לגופך היא אטית.
אינני ממליץ לאכול מהמזונות הללו ללא עמדן או גבול, אך כן ניתן לאכול במידה וללא חשש להשמנה מכך.
הקפדה על שילובים נבונים ונכונים במזון מסייעים לחילוף החומרים לעבוד טוב יותר וכך באופן טבעי גם מרזים.
חשוב לציין מתוך ניסיון רב עם הטיפול בקנדידה, כי חייבים לשלב גם צמחי מרפא המסייעים לחסל את הטפיל.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)