על סף סוכרת אבל עוד לא - אך יורד במ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• על סף סוכרת אבל עוד לא - אך יורד במ
    שושית
    25/02/2008

שלום רב , אני בן 62 (כמעט) וסובל מרמות סוכר קצת מעל הרצוי מדי כמה ימי מדידות ולפעמים ברמה בסדר (לפחות על פי האינדקרינולוג ) אך כשאני מקפיד ושומר לא לאכול יותר מדי פחממות (למשל עברתי ללחם מקמח מלא בלבד והורדתי לגמרי ג'בטות ופיתה+פלפל ופיצה וכד') לצערי ירדתי במשך שבועיים 1 ק"ג, תוצאה שלא מצאה חן בעיני הרופאה. אישתי מבקשת עצה איך לגרום לי להעלות במשקל מבלי לאכול את מה שלא רצוי ?אני שוקל כ-61 ק"ג גובהי 174. בבוקר אוכל פרוסה עם גבינה לבנה 5%, ביניים פרי + 7-8 שקדים, צהריים ארוחה מלאה ללא לחם, ביניים עוד פרי ועכשיו גם אגוזים, בערב ארוחת ערב ישראלית. יותר מאוחר מספר שקדים ולפעמים עוד פרי או יוגורט.
    אז נא עצתכם איך להעלות במשקל. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ירידה במשקל באופן בלתי רצוי

28/02/2008

שלום רב!
    על פי דבריך נראה כי התזונה שלך די מאוזנת. אינני רואה דבר מה חריג. ירידה של 1 ק"ג במשך שבועיים איננה מדאיגה. לעתים גופנו מאזן המשקל בשל שינוי בצריכת סוכרים ושומנים. האם אתה מרגיש טוב? האם אתה מבחין בירידה באנרגיה?
    שים לב כי אינך מדבר על שינויים דרסטיים. להוסיף דבר מה לדיאטה אולי יעזור במעט, אך לדעתי אינך נמצא במצב המצריך התערבות מיוחדת. במידה ותמשיך לרדת במשקל יהיה צורך לבדוק מדוע. תחשוב על כי הורדת הרבה שומנים מהתזונה היום-יומית, באופן טבעי אתה צורך פחות קלוריות, לכן גם ירדת במשקל.
    עדכן אותי בבקשה בעניין משקלך.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו