המלצה על טיפול טבעי בחרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה על טיפול טבעי בחרדות
    לימור
    15/12/2012

אני בת 44, לוקחת viapex 150mg ליום נגד חרדות ממחלות , כבר 4 שנים. מעוניינת להחליף הנ״ל בטיפול טבעי . לציין שאני סובלת מעצבנות נוראית והתקפי בכי כשבוע לפני קבלת הווסת.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המלצה על טיפול טבעי בחרדות - תגובה

17/12/2012

לימור שלום,
    עקרונית ניתן לבצע תהליך החלפת התרופה במקבילה טבעית. יש לעשות זאת באופן מבוקר ודרך נטורופת מוסמך. זאת בתיאום עם הרופא המטפל שנתן את התרופה.
    אשמח לעזור.
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטורופת

לימור
    17/12/2012

תודה רבה על התגובה.

כיצד אתה יכול לעזור ?

לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך הודעה

לימור
    17/12/2012

תראה, שוחחתי עם הפסיכיאטרית שלי והיא המליצה על הפחתה הדרגתית במינון של ה- Viapex ובו זמנית ניתן להתחיל טיפול טבעי, לדבריה.
    עלי לציין שהבעייה הגדולה ביותר שלי היא מצבי רוח קיצוניים , עצבנות והתקפי בכי כשבוע ימים לפני הופעת הווסת. כך שזה סוג הטיפול הטבעי שאני מחפשת.
    אני חיפאית, כיצד ניתן להעזר בך , מאחר וראיתי שאתה נמצא ברעננה?

תודה מראש,

לימור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו