זינגביל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זינגביל
    מיה
    03/02/2013

שלום רב

כמעט שבוע אני צורכת כפית זינגבל יבש בכוס מים (לכאבי שרירים) אך כבר שלושה ימים נהייתה לי עצירות.

האם זה בגלל הזינגביל?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זינגביל

הוספת תגובה

• זינגביל - תגובה

04/02/2013

כן!
    זנגויל נחשב כמצוין לטיפול בבעיות עיכול ובין היתר מכיל מינרלים כמו מגנזיום (לכן השפעתו על השרירים), אבל אין הכוונה לזנגוויל יבש אלא טרי. השרש היבש בעל תכונות "מחממות" מאוד ועלול לגרום להתייבשות (כפי שקרה לך)
    יש להפסיק השימוש בו. תשתמשי במגנזיום בטבליות להתכווצויות השרירים והקפידי על הרבה נוזלים- מים, חליטות תה וכיו"ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מיה
    04/02/2013

היי

תודה על התגובה.

זינגביל טרי לא עשה לי בעיות בכלל בעבר אך משום שהיה רשום באינטרנט בכמה אתרים שהיבש עוזר לכן השתמשתי בו.

1. האם ניתן להמשיך עם הטרי?
    2. איזה תוסף מגנזיום אתה ממליץ לי כי ציטראט+b6 של סולגאר גרם לי שלשולים אז הפסקתי.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו