מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקשר בין קנדידה הליקובקטר ואקנהאורי22/03/2013
שלום, האם קיים קשר בין קנדידה והליקובקטר לבין אקנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו להוסיף
אורי27/03/2013בנוסף לאקנה יש לי כאבי פרקים בכל הגוף, במיוחד בברך השמאלית (אני מרגיש כאילו יש שם מים, אבל בינתיים היא לא נפוחה. כל פעם שאני קם משינה יש לי את ההרגשה הזאת). בנוסף לכך יש לי כל מיני אלרגיות בזמן האחרון (אי סבילויות למזון ולריחות) למשל: אלרגיה לחלק מהבשמים ודאודורנטים, מונוסודיום גלוטמט, קפאין ועוד הרבה.. הפסקתי לצרוך את כל הדברים האלה. ואני משתעל במשך כ3 שנים. אני זוכר שהייתי חולה בטירונות ולא הביאו לי לראות רופא והשיעול נשאר מאז. אני יודע שאתם לא ראומטולוגים ושאני צריך ללכת לטיפול אצל רופא/מטפל אחר ואני בתהליך טיפולים עכשיו וכל רופא שולח אותי לרופא אחר.
יש לי שתי שאלות:
1.האם לפי הסימפטומים שיש לי (אלרגיות שלא היו לי בעבר, כאבי פרקים, שלשולים כאבי בטן וגזים, ושיעולים כרוניים) מעידים על כך שיכול להיות שיש לי קנדידה?
2. הבנתי שמאוד קשה למצוא את הקנדידה בבדיקות, ושהבדיקות בקופות החולים מאוד לא מדוייקות. האם ידוע לכם על מעבדה פרטית כלשהי שהבדיקות שלה מדוייקות יותר וטובות יותר??
ממש תודה על העזרה וחג שמח, בכוונה לא פניתי לרופאים הרגילים כי אני יודע שיגידו לי שאין לי כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשר בין קנדידה הליקובקטר ואקנה - תגובה
02/04/2013קנדידה והליקובקטר פילורי הינם טפילים החיים במערכת העיכול ואינם רצויים שם.
כל שיבוש במאזן החומציות של מערכת זו עלול להיות טריגר להופעתם או התפתחותם של טפילים אלו. בעת פעילותם הם מונעים ספיגה נאותה של אבות מזון חיוניים ומאפשרים למזהמים שונים לחדור לתוך מחזור הדם.
על כן, קיים קשר בין אלו ובין אקנה.
בריאות שלמה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אורי12/04/2013יש לי חומציות די גבוהה בקיבה, כשאני אוכל נגיד מלפפון חמוץ/שותה אלכוהול, תותים חריף וכל מיני דברים חומציים אחרים יש לי כאבי בטן, אני מרגיש ששורפת לי הקיבה ויש לי שלשולים. עשיתי את בדיקת הנשיפה מספר פעמים במשך חיי והוא התוצאה יצאה שלילית.
קראתי קצת על קנדידה ולפי דעתי לפי הסימפטומים יש לי קנדידה. איפה אפשר לעשות בדיקות למציאת קנדידה בארץ? הבנתי שהבדיקות לקנדידה בקופות החולים ממש לא מדוייקות ופרימיטיביות. האם תוכלי להמליץ לי על מעבדות/ מקומות כלשהם בהם אוכל להידבק מדוייק יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)