מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טבעונות צמחונות?יהודה06/05/2013
שלום בשנה האחרונה הייתי טבעוני ואחרי תקופה של חצי שנה הפכתי לצמחוני בשביל לקבל יותר חלבון בתזונה, אך עקב המעבר לטבעונות והצמחונות הרגשתי ירידה משמעותית בחשק המיני און הגברי כוח גברא עד שלפני כחודש זה הגיע למצב של למרות שיש גירוי מיני אין זקפה ואם יש זקפה היא מאוד חלשה......הוספתי מאכלים לתפריט שאמורים לעזור כגון: גרעיני דלעת וחמנייה, ג'ינג'ר, שורש מאקה, קקאו,.....אך שום דבר לא הראה לי שינוי החלטתי לאכול בשר במשך שבוע לראות אם זה יתן מענה למצב ואכן זה שיפר באופן משמעותי אחרי 3 4 ימיים הרגשתי שינוי בתחושה בזיקפה בחשק המיני?
שאלתי היא איזה מרכיב קיים בבשר שנותן את המענה, האם עכשיו אני חייב לצרוך בשר?
אני בן 21
נ.ב
אני לא נוטל תרופות, לא הייתי נתון בלחץ כלשהו, עד לפני הטבעונות היה לי חיי מין שופעים לכן הרגשתי את הירידה החדה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעונות צמחונות? - תגובה
ד''ר יאיר מנדני06/05/2013שלום וברכה יהודה
בשר מכיל המון חומצות שומן חיוניות ובלתי חיוניות תלוי בסוג הבשר. חומצות שומן אלו נותנים הרבה יותר כוח וחשק מיני מיכוון שהם מכילים כמות גבוה של אבץ .
כשעושים דיאטה לירידה במשקל מפחיתים את מספר הקלוריות שאוכלים ולכן לא תמיד מקבלים את הכמויות הדרושות לגוף של ויטמינים ומינרלים. מסיבה זו חשוב להקפיד לבחור מזונות עם צפיפות תזונתית גבוהה, כלומר מזונות המכילים כמות משמעותית של רכיבי תזונה חיוניים במעט קלוריות. נתחים רזים של בשר בקר טרי מתאימים להגדרה הזאת
בשר בקר טרי מספק ויטמין B12, ברזל ואבץ בכמויות גבוהות יותר באופן משמעותי בהשוואה להודו, עוף ולדגים. כך למשל, בשר בקר טרי מכיל פי 8 ויטמין B12, פי 3 אבץ, פי 2.5 ברזל בהשוואה לירך של עוף.
לכן כדאי לגוון את המנה הבשרית במשך השבוע, ולאכול 2-3 פעמים דגים, 1-2 פעמים בשר בקר רזה ובשאר הימים חלקים רזים של עוף, הודו או קטניות (המספקות חלבון מהצומח).
בנוסף ניתן להוסיף טינקטורה על בסיס צמחי מרפא סינים המחזקים את מערכת המין הגברית .
בברכה ובהצלחה יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יהודה07/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלי
קמח תירס אורגני לאפייה בפסח
בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפות
טופו המשך לשאלה - מהונדס האם בריא?
טופו על בסיס יומי- האם בריא?
אכילת ירקות למשך כמה ימים ואכילה
שומשום ללא קליפה האם בריא?
יש לי חולשה בזמן האחרון ומים לא עוזרים
שוקולד מריר ואחוז קקאו וסוכר
ערוץ הבריאות
.jpg)