צרבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צרבות
    חמוטל
    03/08/2013

שלום רב,
    סובלת 10 חודשים מריפלוקס קשה,0בחילות, גרפסים מרובים, צרבת קשה)-שלא מגיב לשום טיפול תרופתי "הכבדים ביותר". מעט מקלות התרופות אך לא יותר מכך. לא מעוניינת כרגע לעבור שינוי תזונה קיצוניים-אני כרגע לא מסוגלת נפשית(סובלת מחרדות ודיכדוך קל) (הפסקתי חצי שנה קפה ושוקולד ומזון מטוגן-לא נראה שעזר במשהוא...). במקבית התפתחה אנמיה. גסטרו תקין למעט דלקת קלה. התחלתי פרו ביוטיקה-25 לפני יומיים. מעוניינת להוסיף אינזימי עיכול קלים-מקריאה הבנתי שיוכלו גם לעזור.אשמח להכוונה. בברכת שבוע טוב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צרבות

הוספת תגובה

• יש טבליות אנזימים למציצה..

גלית
    06/08/2013

אני גם לוקחת כבר לא מעט זמן והצרבות אמנם לא פסקו לגמרי אבל אין מה להשוות עם מה שהיה קודם.. יש להן טעם של מנטה כזה (של סולגאר) ואני פשוט לועסת אותן חצי דקה.
    בכל מקרה זה תוסף טבעי אז לא נראה לי שיש מה להפסיד. מקסימום, תדעי שניסית עוד משהו. בכלל כדאי להתייעץ עם נטורופת שיתן את דעתו... תרגישי טוב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו