בעיות קשה וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות קשה וריכוז
    אוריאל
    07/04/2014

אני בן 22, אני מטופל אצל נטורופתית כחודש- ניקוי רעלים (אני עושה ניקוי רעלים כטיפול לאקנה), לפני כ-6 שנים שמתי לב לבעיות קשב וריכוז (לא עשיתי בדיקות). האם ניקוי הרעלים יכול לסייע כטיפול גם נגד בעיות הקשב והריכוז? מהם הדרכים הנוספות בהם ניתן לטפל בבעיות קשה וריכוז בטיפול טבעי? חוץ מנטילת אומגה 3 ואכילת מזון טבעי (ולא מעובד)? אני מודע לכך שזה לא מקצועי להתייעץ באינטרנט ויש לעבור אבחון מקיף אך עדיין אשמח אם תתנו לי כמה טיפים וקוים מנחים שיסייעו בשיפור הריכוז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות קשה וריכוז

הוספת תגובה

• בעיות קשה וריכוז - תגובה

אורטל מגן
    08/04/2014

היי אוריאל

בעיות קשב וריכוז ישנם מספר סוגים.
    צמחי מרפא הינה דרך יעלה לטיפול.

תתייעץ עם הנטורופתית שלך והיא תוכל גם לשלב צמחים שיעזרו לאקנה/ניקוי וכמובן לקשב וריכוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז

דנית
    08/04/2014

קודם כל הייתי מפנה את השאלה לנטורופת המטפל שלך, אני מאמינה שהוא ידע לתת לך תשובות. לגבי השאלה שלך, אני לא חושבת שיש קשר בין ניקוי רעלים לטיפול בבעיות קשב וריכוז, אבל כן יש תוספי תזונה שיכולים לעזור לזה חוץ מאומגה 3. הנטורופת של בן הזוג שלי נותן לו לקחת אצת ספירולינה, היא טובה לניקוי הגוף וגם מטפלת בהפרעות קשב וריכוז שגם מזה הוא סובל, אולי זה יתאים גם לך ובכמוסה אחת הגוף שלך יקבל את מה שהוא צריך, אבל שוב, תתייעץ עם הנטורופת שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו