ויטמנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמנים
    שי
    13/05/2014

שלום , אני בן 21 וכבר תקופה ארוכה שאני סובל מעייפות מהפרעות קשב וריכוז ויש תקופות מדיכאון , בדקתי כמה ויטמנים באינטרנט ושמעתי על הנוטריאנט ועל קומפלקס ויטמין b-c 50 וגם שמעתי על האשווגנדה , רציתי לדעת עם אפשר לקבל עזרה בהחלטה מה לקחת בכדאי לעזור לי בעייפות בהפרעת קשב ריכוז ובדיכאון ? תודה והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמנים

הוספת תגובה

• ויטמנים - תגובה

אורטל מגן
    15/05/2014

היי שי

לגבי מתח ולחץ אכן קומפלקס בי בשילוב עם סי יכולים לעזור.
    כמו כן גם פסיפלורה וצמח הולריאן.

לגבי ״דיכאון״ ניתן לקחת אומגה 3 ו/או צמחים כמו ורבנה. הפריקום ג׳ינסינג ועוד.

לגבי אשווגנדה והתווסף השני אין לי ניסיון איתם ואיני יודעת.

מציעה לך להתייעץ עם איש מקצוע בכל אופן
    להתאמת טיפול אופטימלית.

תרגיש טוב
    אורטל מגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויטמנים - תגובה

ד''ר יאיר מנדני
    05/06/2014

שלום שי

דבר ראשון הייתי ממליץ לך לבצע בדיקות דם ולבדוק אם אין חסרים של B12 , ברזל, חומצה פולית, ובדיקות של CMV EBV מחלת הנשיקה שגם תורמים לעייפות כרונית ומתמשכת.
    צמחי מרפא ובראשם האשווגנדה , סקוטלריה, גנסינג סיברי,, גינקו בילובה וכד צמחים שיכולים לחזק את את מערכות הגוף, ומערכת העצבים המרכזית , ותמיכה בזרימת דם טובה יותר למוח.

מיצוי מרוכז של פורמולת הצמחים (טינקטורה) 30 טיפות פעמיים ביום של הצמחים הנ"ל
    יתנו מענה לבעיה .

בנוסף שילוב של אומגה 3 בריכוז גבוה + ויטמינים מקבצת B קומפלקס יסייעו אף גם.

אשמח לעזור לך אם ישנן שאלות נוספות..

בברכה והמשך יום נפלא
    יאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אומגה 3

משה תיכון
    08/06/2014

ראשית, כמו שהדוקטור כתב, מומלץ לבצע בדיקות דם ולחפש חסרים תזונתיים, ולהשלים את כל הבדיקות האחרות שממליץ עליהם הרופא המטפל.
    לגבי הפרעות הקשב והריכוז והדיכאון, ממה שידוע לי כדאי לך לשים לב לצריכת אומגה 3. הנקודה החשובה היא שהגוף לא מייצר את החומצה הזאת, רק מקבל אותה מהתזונה ומכאן שצריך הרבה פעמים השלמה עם פניני אומגה 3 לדוגמא (זה מה שמשמש אותי)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו