הורמון גבוה פצעים והתקחרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמון גבוה פצעים והתקחרות
    דנית
    18/05/2014

שלום, אני בת 28 עם הורמון זכרי גבוה שגורם לנשירת שיער והתקרחות והמון פצעים מוגלתיים בגב. ההורמון כרגע לא הכ הכי גבוה, אם הוא אמור להיות עד 10, הוא אצלי כעת עומד על 11.70 פלוס מינוס. טופלתי שנה בגלולות כשההומורן היה על 14 בגרף וזה איזן אותו אך לא השפיע על השיער. הפסקתי עם גלולות וכך גם חזרו כל הפצעים בגוף מוגלתיים בגב.
    חשבתי לחזור לגלולות אך אין לי בן זוג וזה לא מטפל בבעיה מהשורש.
    המליצו לי לקחת כמוסות של שיח אברהם אך אינני יודעת את מי לשאול לגביהם, ואם יש לך רעיון אחר אני אשמח לשמוע. משהו שאת יכולה להמליץ והאם שמעת על כמוסות אברהם? הבנתי שזה מטפל בהורמון הבעיה מהשורש ולא רק בתסמין. לא יודעת למי לפנות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורמון גבוה פצעים והתקחרות - תגובה

אורטל מגן
    18/05/2014

היי דנית

מסכימה שגלולות אינן פותרות את הבעיה מהשורש וטוב שאת מחפשת פיתרון ארוך תווך.

ישנם לא מעט צחים (בניהם שיח אברהם) אשר מאזנים הורמנאלית.
    מציעה לך להתייעץ עם נטורופת שהוא הרבליסט
    להתאמה מקסימלית של פורמולה עבורך.

בטוחה שיש לך בין חברים/משפחה נטורופת/ית עם המלצה ואם לא אשמח לנסות ולהפנות אותך.

לגבי התקרחות לא תמיד זה מצב הרמנאלי לעיתים זה גנטי. אבל שווה לבדוק זאת מול המטפל/ת

בהצלחה
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמון גבוה פצעים והתקחרות - תגובה

ד''ר יאיר מנדני
    05/06/2014

שלום דנית,

אכן הטיפול הקלאסי ברפואת צמחי המרפא לטיפול בבעיה זו הוא צמח שיח אברהם מצוי..

במידה ויש לך שאלות נוספות לגבי אופן השימוש,המינון המומלץ ודרך הטיפול בצמח , תוכלי לפנות אליי בטלפון ואשמח לעזור לך.

המשך יום מקסים
    יאיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו