נטורופתיה/רפואה סינית מיומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטורופתיה/רפואה סינית מיומות
    נל
    21/04/2008

הי, יש לי מיומה די גדולה. אני סובלת מעודף משקל. מעוניינת ללדת בעתיד. האם לנתורופתיה /רפואה סינית יש פתרונות להקטנת מיומה? האם ירידה במשקל יכולה להשפיע על הקטנתה? יש לי עודף משקל של יותר מ30 ק"ג. תודה רבה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיומה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    24/04/2008

חג שמח
    יש מחקרים המדברים על הקשר בין סיכון לפתח מיומה וצריכה של בשר אדום ופחות צריכה של ירקות ירוקים, פירות ודגים. לעומת זאת ידוע כי תזונה אשר עשירה במרכיבי תזונה כגון פולי סויה , דגנים מלאים ועוד מגנה מפני התפתחות מיומה. קיימים צמחי מרפא היכולים לעזור כגון קוהוש שחור, ויטקס, גליום, בטטה פראית ועוד. פעילות גופנית וכן פעילויות כגון יוגה, מדיטציה וביופידבק גם יכולות להועיל אם כי אין מחקרים מבוקרים בנושא
    לבריאות
    מיכל לזרוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, עוד שאלה קטנה

נל
    29/04/2008

הי, האם הדברים שציינת יכולים לסייע בהקטנת מיומה קיימת? (ספורט, תזונה וכו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו