ניקוי הגוף - מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי הגוף - מספר שאלות
    טל
    04/05/2008

הי, יש לי כמה שאלות שהייתי רוצה לקבל עליהן חוות דעת בבקשה.. הנטורופטית שלי המליצה לי לעשות לפחות יום אחד בשבוע יום שהוא רק פירות לניקוי הגוף והיא אמרה שכמה שיותר ימים שאצליח יותר טוב (בינתיים 48 שעות זה המקסימום שלי..) יש לי כמה שאלות בנושא: 1. זה משנה אם אני שותה את הפירות או אוכלת אותן מבחינת ניקוי הגוף? 2. זה משנה איזה פירות וכמה? 3. בימים האילו אני צריכה לנוח יותר או יכולה לתפקד כרגיל (כולל ספורט מאומץ)? 4. תמרים זה נחשב כפרי במקרה הזה? חשוב לציין שקיבלתי ממנה א התשובות אבל לשאלות האילו דווקא אני מעדיפה second opinion... תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי הגוף - מספר שאלות

הוספת תגובה

• SECOND OPINION- לניקוי הגוף

13/05/2008

שלום רב!
    1. פירות רצוי לאכול שלמים ולא מיץ פרי
    2. מומלץ להמנע מיותר מדי פירות חומציים. הפירות של הקיץ ברובם בסדר.
    3. בימים בהם את רק אוכלת פירות מומלץ להוציא פחות אנרגיה כיוון שכמות הקלוריות הנכנסות גם מועטה.
    4. תמרים טריים נחשבים כפרי (תמר יבש אינו פרי אלא ממתק)
    מקווה כי עזרתי לך
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי?

אלכסנדר דגן
    19/05/2008

שלום לך
    בקצרה ורק כהומר להיסתכל עליוו.
    ניקוי הינה גישה על בסיס יום יומי והנקודה כאן חורגת מטכניקה(יום,יומיים וכדומה).מדובר על שינוי
    קבוע בכל הפרמטרים. עד שתגיעי למקום הזה תתרכזי בתזונה ובשתיה.
    זה לא יומיים,זה חייב להיות מינמום(מטבוליקה ופיזיולוגיה בסיסיים) 4 ימים כל פעם עד לתחושה של שינוי. כשתהי שם את כבר תדעי מה לעשות.
    רק בנחת
    אלכסגדר דגן
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו