זרימת דם איטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זרימת דם איטית
    טליה
    18/05/2008

שלום, יש לי לחץ דם נמוך והדם מאד סמיך וחסר ברזל - האם יש תרופה נטורופתית שיכולה לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זרימת דם איטית

הוספת תגובה

• לחץ דם נמוך

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    18/05/2008

טליה ערב טוב
    דבר ראשון יש להבין ממה נובע לחץ הדם הנמוך? האם כתוצאה ממחזור חודשי חזק מידי, האם הסיבה היא תזונה או מחלה כל שהיא או סיבה אחרת. יכול להיות שאינך שותה מספיק. אם אין מחלה מסויימת ניתן להיעזר בצמחים כדוגמת זנגויל, גינסנג סיבירי. חליטת סרפד עשוייה להעלות לחץ דם. גם פולן שהיא אבקת צמחים יכולה להעלות לחץ דם כי יש לו תכונות של מחזק כללי. מעבר לכך ניתן להגביר מעט את צריכת המלח.
    לגבי דילול הדם ניתן להשתמש בג'ינקו בילובה, לאכול שום ופפריקה חריפה וכן ויטמין E יכול לעזור. אך אני מציעה כי תגשי לאבחון נטורופתי על מנת שיותאם לך טיפול אישי, כי כל האמור למעלה הוא באופן כללי בלבד.
    לבריאות
    מיכל לזרוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עניין ל"ד נמוך

אלכסנדר דגן
    19/05/2008

שלום.
    לפפני שאת מחליטה להישתמש במוצרים "טבעיים",את תעשי נכון אם תקיימי השלמת ברור רפואי
    בעניין בריאותך(לא רק ל"ד).
    והיה ונישללו בעיות של דימומים,פעילות מטבולית לא תקינה(בלוטת תריס וכ"ו),או כל ממצא אחר כולל במערכת המבנית(שלד/שריר),את תעשי את הדבר הנכון לעצמך ותיגשי לאיש/ת מקצוע על מנת שניתן יהיה לתפור עבורך בדיוק!!!!! מה שנחוץ.
    טיפול חובבני על סמך ההנחה חסרת הבסיס ש"דברים טבעיים לא מזיקים", הוא לצערי פעמים רבות מרע ו/או פוגע באנשים. וממרום 30 השנה שאני בתחום היתי עד להרבה יותר מידי מקרים כאלה.
    כל טוב
    אלכסנדר דגן
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברת את הגבול?

אלכסנדר
    20/05/2008

שלום.
    הפורום כאן הוא פורום ענייני.
    אם יש לך עניין למקור מוצרים,זה לא המקום!
    כל טוב
    אלכסנדר דגן
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו