בעיה אישית - פתרון לגבר מיואש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה אישית - פתרון לגבר מיואש
    אלון
    06/11/2017

שלום למומחים של הפורום.

מזה כמה שנים שאני סובל משפיכה מוקדמת. הדבר היכה קשות ביחסים שלי עם אשתי, ואני כבר אחרי חיפוש פתרון שמתאים לי. ניסיתי טכניקות רגיעה, התחל-הפסק, ועוד טכניקות שנמצאות שם בחוץ. חיזקתי מאוד את שרירי ריצפת האגן, אך התופעה לא עברה.

אני לא יכול לקחת תרופה נקודתית כי לא תמיד ידוע מתי נקיים יחסי מין. כנ"ל גם לגבי משחות אלחוש. אני לא רוצה לקחת תרופה כימית כי עבדתי קשה על הבריאות הגופנית והנפשית שלי, אך אני מוכן לקחת תרופה שעשויה מצמחי מרפא.

רצוי לציין שאני כן נמצא בתהליך של עבודה מנטלית וכן בדיקות רופא סביב העניין הזה, אך אני בשלב שבו אני לא יכול לחכות יותר, וגם אם יאמרו לי שאני צריך לקחת תרופות, לא אקח את התרופות הכימיות.

האם יש תוסף צמחי מסוים שאני יכול לקחת? אילו דברים מומלצים והאם יש משהו טבעי שם בחוץ שיכול לעזור לי להיפטר מהבעיה הזו אחת ולתמיד?

תודה,
    אלון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיה אישית - פתרון לגבר מיואש

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    10/11/2017

היי אלון,
    נסה את צמח הקטב וצמח הרברבה.
    לדעתי כדאי גם לעשות אבחון אירידיולוגי כדי להבין מה מקור הבעיה.
    רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובתך

אלון
    12/11/2017

היי רומי,
    תודה על התגובה.

חיפשתי את שני הצמחים ומצאתי את הקוטב המצוי בחליטה אך לא את צמח הערברבה. האם יש תוסף כלשהו שאוכל לקחת? משהשו שאת ממליצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג'יסנג קוריאני

רומי חוכמה, נטורופתית מוסמכת ואירידולוגית
    13/11/2017

היי,
    תנסה את הג'יסנג קוריאני.
    רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו