סינוסיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוסיטיס
    הטווסית
    27/05/2008

שלום. אני סובלת בימים האחרונים מכאבי ראש וסינוסים חזקים, אני גם מצוננת ויש לי הרבה ליחה. רק לפני חודשיים היה לי סינוסיטיס, זאת לאחר שמעולם לפני כן לא ידעתי מה זה... מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לטפל בזה ללא אנטיביוטיקה?? אני גם מניקה אז לא כל דבר מותר.. תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוסיטיס

הוספת תגובה

• סינוסיטיס

אלכסנדר
    28/05/2008

לטווסית שלום.
    התופעה החוזרת ,עליה את מצביעה,מראה שכניראה משהו ברמה הבסיסית אינו כתמול שילשום.
    מכיוון שאת מניקה אני ממליץ לך בחום לגשת ליעוץ מקצועי,על מנת שתוכלי לטפל בבעיית הסינוסיטיס וסביר מאוד שבעוד כמה דברים. כמובן שכל זאת יעשה מתוך הבנה שאת מיניקה.
    אם את לוקחת כל מיני דברים טבעיים בינתיים,בידקי שאין התוויות נגד שימוש בזמן הנקה.
    תרגישי טוב
    אלכסנדר דגן N.D
    [email protected]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזל טוב

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    01/06/2008

ערב טוב
    חשוב להבין מה גורם לסינוסיטיס אצלך, בכל מקרה בשלב הראשון הייתי מורידה את מוצרי חלב, הם עלולים לגרום לליחה כמו גם מאכלים נוספים. ליחה מוגברת גם עלולה לגרום לסינוסיטיס. מעבר לכך כדי להקל את יכולה לעשות אינהלציה של שמנים אתרים- לשים כמה טיפות של שמן אתרי אקליפטוס וטיפה ציטרונלה לתוך 2 וחצי כוסות מים רותחים ולנשום. אלטרנטיבה נוספת היא לבצע אינהלציה של צמחי מרפא טריים: עלי בזיליקום, אקליפטוס, מנטה, רוזמרין, מרווה וכו'. לשים עלים אלו (כחופן) בתוך בתוך מים רותחים (1 ליטר) להישען מעל קערה ולנשום את האדים.
    ממליצה לך מאד לגשת לאבחון וטיפול נטורופתי ושתרגישי טוב.
    לבריאות
    מיכל לזרוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו