חרדות וטיפול בפרחי באך ורפלקסולוגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות וטיפול בפרחי באך ורפלקסולוגיה
    רעות
    20/10/2019

היי, אני סובלת מחרדות ולאחרונה נכנסתי למצב של דיסוציאציה-ניתוק מעצמי ומהסביבה, מצב שהגביר אצלי את הפאניקה והחרדה והחזיר אותי לכדורים. אני כעת חזרתי לטיפול בציפרלקס 15 מ"ג ובנוסף בחצי כדור בשם ריספונד. אני כרגע סובלת מתופעות הלוואי של הכדורים וחוששת שאמשיך לסבול מהם גם מעבר לתקופת ההסתגלות שלהם בגוף. מניסיון במשך כל השנים שלקחתי ציפרלקס סבלתי מאפתיה ועייפות. הפסקתי לפני כחצי שנה ולאחר התפרצות הניתוק חזרתי לקחת במינון גבוה יותר.
    בעבר ניסיתי פרחי באך והרגשתי שעוזר, אך אז הייתי מיוצבת ומאוזנת (בגלל הכדורים). שאולתיי הן:
    1. האם ניתן לטפל בפרחי באך יחד עם התרופות שאני נוטלת?
    2. האם טיפול בפרחי באך יכול לסייע במצבים של דיסוציאציה וניתוק? שלא ברור לי אם התפרצו כתוצאה מטראומה שאיני מודעת אליה כרגע או ממצב של חרדה כרונית ממושכת. והאם יכולים להקל על תופעות הלוואי של הכדורים?
    3. האם רפלקסולוגיה יכולה גם לשמש כטיפול משלים?

אשמח למענה,
    רעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדות

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    20/10/2019

שלום רעות, אין בעיה לטפל בחרדות על ידי פרחי באך במקביל לתרופות. רפלקסולוגיה יכולה לעזור , להרגיע ולאזן את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רעות
    20/10/2019

אין בעיה עם התרופות שאני לוקחת? לא מסוכן השילוב?
    לוקחת ריספונד במינון של 0.5 מג וציפרלקס 15 מג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    20/10/2019

אין בעיה לשלב פרחי באך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רעות
    20/10/2019

ולגבי השאלה הזו אשמח שתתייחסי :)
    פרחי באך יכול לסייע במצבים של דיסוציאציה וניתוק? שלא ברור לי אם התפרצו כתוצאה מטראומה שאיני מודעת אליה כרגע או ממצב של חרדה כרונית ממושכת. והאם יכולים להקל על תופעות הלוואי של הכדורים? אם לא, יש צמחים שאני יכולה לקחת בכדי לסייע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו