קנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה
    מיכל
    11/06/2008

שלום,
    אני עושה דיאטת ניקוי לקנדידה. התחלתי לפני כחודשיים. רוב הזמן אני שומרת, אבל מדי פעם "חוטאת" ואוכלת פרי או משהו מתוק אחר. מקסימום פעם בשבוע קורה שאני אוכלת משהו מתוק. יש לי כמה שאלות:
    1. אני הורסת את הניקוי כשאני אוכלת פירות פעם בשבוע.?
    2. איך אפשר לדעת מתי הקנדידה נעלמה לגמרי?(כל הסימפטומים שהיו כמעט פחתו לחלוטין. אני אמורה לחכות עד שהכל יהיה "מושלם"?).
    3. בעבר סבלתי ממיגרנות. מאז שהתחלתי את הניקוי הזה המיגרנות חזרו, ויש לי מיגרנות בממוצע פעם בשבוע. האם זה נורמלי שזה יקרה? והאם זה ייפסק כשאני אחזור לתזונה רגילה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה

הוספת תגובה

• קנדידה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    14/06/2008

1. תשובה שלילית
    2. הטיפול בקנדידה יכול להימשך מספר חודשים. כאשר מבריאים התחושה הכללית הרבה יותר טובה וכן בדיקת המעבדה הינה שלילית.
    3. יכול להיות כי המגרנות נגרמות בגלל "משבר החלמה" של תהליך הניקוי ואולי לא. ממליצה לך להפנות את השאלות שלך למטפל/ת שלך

לבריאות
    מיכל לזרוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

מיכל
    20/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו