שמן אקליפטוס והנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן אקליפטוס והנקה
    סטפני
    21/04/2020

שלום רב,
    בתי בת שנתיים וחצי. לפני כחצי שנה הרגישה לא טוב ואחרי ששמעתי איפשהו ששמן אקליפטוס יכול להביא להקלה מרחתי לה על החזה והגב. מדובר בפעמיים או שלוש פעמים כאלה טיפה שתיים בכל פעם. זה היה המקרה היחיד שהשתמשתי בזה. לאחרונה הבנתי ששמן אקליפטוס לא מתאים לשימוש בתינוקות. ויותר מכך, השמן שהיה לי בבית הוא מחברה לא מוכרת וזולה יחסית שכנראה מכילה כל מיני חומרים. אפשר להבהיר בנושא אם מה שנעשה יכול להזיק לילדה? אני חוששת ומודאגת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן אקליפטוס והנקה

הוספת תגובה

• אקליפטוס

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    21/04/2020

שלום, יש כמה סוגים של אקליפטוס. רק אקליפטוס רדיאטה מותר לשימוש לתינוקות, וכמובן יש להקפיד על האיכות. עברה חצי שנה מאז המקרה, אני מניחה שהילדה בריאה. ומפעמים בודדות קשה לי להאמין שנוצר נזק. אין טעם ברגשות אשם אם הילדה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן עץ התה

סטפני
    21/04/2020

תודה רבה.
    דבר נוסף, אני מיניקה ועכשיו התפתחה לי פטריה בציפורן היד. האם בטוח להשתמש בשמן עץ התה במריחה חיצונית בעת הנקה? והאם לדלל או במריחה ישירה?
    מודה לך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עץ התה

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    21/04/2020

אפשר לטפטף מספר טיפות שמן עץ תה על ציפורן נגועה אחרי ההנקה ( מכיוון שזה ביד שלא יהיה מגע עם התינוק). ניתן גם לערבב כמה טיפות שמן עץ תה ביחד עם שמן שקדים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו