אורח חיים בריא - שתייה והליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורח חיים בריא - שתייה והליכה
    רינת
    09/05/2020

שלום רב.
    אם זה מתאים לפורום אני אשמח למענה ואודה לך על זה.
    אני התחלתי לעסוק באורח חיים בריא, ורציתי לשאול זה קשור לדיאטה גם, כמה כוסות מים כדאי להתחיל לשתות ביום? וכמה פעמים בשבוע כדאי לי לצאת להליכות. אני לא רגילה לעשות הליכות עברתי משבר הרבה זמן, ולכן חשוב לי לשאול. האם את ההליכה לעשות בהדרגה וכמה פעמים בשבוע? מקווה שזה מתאים לפורום. שבת נפלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורח חיים

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    09/05/2020

שלום ,
    כל הכבוד על המעבר לאורח חיים בריא. לשאלותייך - ההמלצה היא לשתות כ8-10 כוסות מים ביום. אך כשעושים ספורט יש לשתות יותר, ובאופן כללי מדד טוב אם שתית מספיק זה צבע השתן שיהיה צהבהב. אם הוא כהה לא שתית מספיק. לגבי הליכות ההמלצה היא כ 10000 צעדים ביום ( יש אפליקציות שמודדות), אך אם רק התחלת כמובן להתחיל בהדרגה ולתת לגוף לקבל את השינוי. כל כמה ימים להוסיף קצת. אם לדוגמא התחלת ללכת 10 דקות ביום אחרי כמה ימים ( שתרגישי שאת מסוגלת) תלכי עוד כמה דקות .
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מקרב לב על המענה

רינת
    09/05/2020

שתהיה לך שבת מקסימה ושבוע מקסים תבורכי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו