מינון מקסימלי של מורינגה שניתן לקחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון מקסימלי של מורינגה שניתן לקחת
    רלי
    28/05/2020

שלום,
    מהו המינון המקסימלי של מורינגה שניתן לקחת ביום והאם ידוע לך כמה ברזל זה מכיל?
    יש לי אנמיה של ברזל ולצערי כל תוסף שניסיתי גורם לי לעצירות. (ניסיתי כל תוסף שקיים). הבנתי גם שספירולינה מכילה ברזל, רק הבעיה היא שקראתי שהיא מחזקת את המערכת החיסונית ויש לי אסתמה ואלרגיה והבנתי שלא מומלץ לי לחזק את המערכת החיסונית. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מורינגה, מינון ואסתמה

מיכה מורן
    28/05/2020

חג שמח.
    א. אין צורך לצרוך ביום יותר מפעמיים חצי כפית שטוחה או 2 כמוסות פעמיים ביום. מורינגה איכותית עושה גם כך עבודה טובה.
    ב. למרות שבמורינגה יש קצת ברזל ועוד קצת מהרבה דברים נפלאים, המורינגה נועד בעיקר לפתור בעיות בריאות ולא להיות תחליף לתגבור של של ויטמינים ומינרלים. המורינגה למשל מקפיץ את הפריטין ואת ההמוגלובין.
    ג. המורינגה אכן מחזק את המערכת החיסונית אבל עושה דברים נפלאים גם כך. למשל בסעיף ד.
    ד. זרעי מורינגה מורידים את השימוש במשאף באסתמה (יש מחקר קליני) ומקלים על הרגשת החנק ב COPD
    ה. רק בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורינגה

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    31/05/2020

המינון המומלץ הינו 4-6 קפסולות ליום.
    יש לא מעט אפשרויות להעלות ברזל בצורה טבעית. לדוגמא צריכת מולסה שחורה, תוסף נוזלי בשם פלורדיקס שמורכב מתערובת צמחים ולרוב לא גורם לתופעות לוואי, וכמובן לדאוג לצרוך מזונות עשירים בברזל כמו ירקות ירוקים עם לימון, טחינה, אגוזים קטניות,וכו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו