נפיחות בבטן האם בגלל רגישות לגלוטן וצליאק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן האם בגלל רגישות לגלוטן וצליאק?
    ליסה
    03/11/2020

שלום
    מזה חמש שנים סובלת מנפיחות בטן וגזים גם בזמן יציאות אין התרוקנות מלאה וזה לא משנה מה אכלתי וכמה אכלתי ואיך אכלתי תמיד אחרי ארוחה הבטן מתנפחת ולקראת הערב הגזים מתחילים רק בבוקר כשאני קמה הנפיחות יורדת קצת היה לי חיידק הליקובקטר ודלקת קיבה שטופלו דרך אנטיביוטיקה וכדורים סותרי חומצה מאז החיידק נעלם והדלקת חלפה האם יש סבירות שיש לי רגישות לגלוטן צליאק ? נפיחות בטן יכול להעיד על צליאק? אין לי כאבי בטן ושילשולים או פריחות בעור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות לצליאק

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    03/11/2020

שלום,
    תנסי להוריד גלוטן לשבועיים- שלושה ותראי אם יש שיפור. בכל מקרה הייתי ממליצה לפנות לנטורופת להרכבת תפריט אישי שיתאים לך ויעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לגלוטן צליאק

ליסה
    04/11/2020

תודה על המענה אבל לרגישות לגלוטן יש עוד תסמינים חוץ מנפיחות בטן כגון גרד פריחה בעור כאבי בטן בחילות ושילשול נכון?
    אני סובלת רק מנפיחות בטן אולי במקום לוותר לחלוטין על גלוטן כדאי לי לנסות פרביוטיקה ? פרביוטיקה ביו 25 של סופברב יכול לעזור? יש פרביוטיקה מסויימת שאת יכולה להמליץ?
    קמח שיפון כוסמין ושיבולת שועל מכילים גלוטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלוטן

סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית
    04/11/2020

כוסמין מכיל גלוטן, ושיבולת שועל לא אמורה להכיל אך לפעמים רשום על המוצר שעלול להכיל כי האריזה בסביבה עם גלוטן. פרוביוטיקה יכולה להיות עזרה לתזונה , וכשיקום לרירית שנפגעה מהטיפולים שעברת.חשוב לדעתי להצמד לתזונה שאיש מקצוע ירכיב לך על פי תשאול ויתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו