עלה ירוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלה ירוק
    תומר
    28/06/2008

טודה לכם אם תוכלו להרחיב או להפנות אותי לקרוא אודות ירקות ירוקים עליים. היתי בשבוע שעבר ביעוץ נטורופתי עקב מספר חוסרים בתזונה וקיבלתי רשימה של מאכלים שעלי להרבות בהם (עקב החוסרים). בין השאר קיבלתי המלצה על כך שעלי להרבות באכילת ירקות ירוקים עליים: עלים ירוקים (חסות וכיו"ב) וכן במשפחת המצליבים. באיזה חוסרים העלים הירוקים יכולים לטפל (התזונה שלי ללא בשר,חלב,ביצים ויש לי מחסור בסידן האם העלים הירויקים יכולים לטפל בחוסרים אלה) ? האם הירקות ירוקים עליים כוללים בתוכם את משפחת המצליבים (אשמח אם תעשו לי קצת סדר בראש...) תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלה ירוק

הוספת תגובה

• עלה ירוק- ירקות ירוקים

29/06/2008

תומר שלום רב!
    ראשית, עלי להמליץ כי תיוועץ עם הנטורופת/ית אליו הלכת, על מנת לקבל כיוון מדוייק יותר.
    עקרונית הירקות הירוקים (בייחוד הירקות העליים- חסה, רוקט, תרד, עלי בייבי ועוד) מכילים כמות רבה של כלורופיל, החשוב לספיגת ברזל וכן מסייע להעשיר גופנו בחמצן. בנוסף, לירקות אלו ברובם, כמות רבה של סידן. המצליבים (כגון ברוקולי, כרובית) מכילים הרבה סידן. כדאי להוסיף לתזונתך אצות מסוגים שונים אשר יסייעו גם בהשלמת מחסור בויטמיני B וברזל.
    לבריאות!
    ד"ר רואי גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו