הזעה מרובהמאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזעה מרובהמאוד
    שלומית
    23/07/2008

שלום, תוך שלוש דקות בשמש אני מתחילה להזיע, יותר מכל אחד מאנשים אחרים סביבי, אני נורא מתביישת ולא נעים לי, האם יש משהו, תרופה, מזון, מצח שיכול לעזור לי לא להזיע? מדוב רבהעה בראש ובפנים, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזעה מרובהמאוד

הוספת תגובה

• הזעת יתר

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    23/07/2008

שלומית ערב טוב<br />לא ציינת האם ההזעה ממוקדת למקום ספציפי. עיקר הטיפולים היעילים כיום ברפואה הקונבנציונלית הם דווקא להזעת בית השחי.<br />כך למשל, טיפול חדש יחסית כיום הוא ניתוח שאיבה של בלוטות הזיעה בבית השחי. <br />טיפול נוסף הוא כמובן הזרקות הרעלן בוטוקס, השימוש בבוטוקס יכול להיות במקומות שונים בגוף אך יעיל בעיקר במניעת הזעת יתר בבתי השחי. הוא יקר מאד, השפעתו זמנית (בין 3-6חודשים בלבד) וכמובן שהזרקות רבות מלוות בכאב.<br />וקיים כמובן טיפול טבעי/נטורופתי בתזונה שאולי שווה לך לנסות כי האופציות שתיארתי לפניך לא הכי מלהיבות.<br />טיפול בתזונה הכולל הימנעות ממזונות חמים וחריפים, מטוגנים וגם מהמכילים קפאין (קפה, תה,קקאו, שוקולד) כי הם יוצרים אפקט חימום והזעה<br />מזונות קרים יכולים לעזור כגון: אבטיח, מלפפון, שמיר, פטרוזיליה- אלו נותנים אפקט קירור.<br />פרחי באך מותאמים באופן אישי, <br />שתיית חליטה של פסיפלורה, מנטה, קמומיל, סרפד, ברוש, ותות - מספר פעמים ביום.<br />ברפואה סינית את יכולה לנסות דיקור.<br />וזה על קצה המזלג.<br />בברכה,<br />מיכל לזרוביץ. <br /> <br />www.ginko-natural.com

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו