ד"ר גוניק שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר גוניק שלום
    גילי
    04/08/2008

רציתי לברר איך אני יכולה ללמוד גם להיות דר לרפואה סינית ונטורופתיה איזה מסלול אתה עשית, אם יורשה לשאול. האם בכלל ניתן ללמוד בארץ? כמו כן אשמח לשמוע מה דעתך על גרין מאגמה. הנטורופתית שלי המליצה לי וזה דוחה אבל אם אשמע חווד חיוביות - אתגבר. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר גוניק שלום

הוספת תגובה

• רפואה משלימה

04/08/2008

גילי שלום,
    את רוב לימודי עשיתי בארה"ב. ישנן מכללות לרפואה נטורופתית במסלולים לדוקטורט. אני למדתי בפיניקס, אריזונה שם מספר מכללות המקיימות מסלולים משולבים. הלימודים הנם 4 שנים אחרי תואר ראשון במדעים או לפחות 3 שנים של מדעים במכללה/ אוניברסיטה מוכרת.
    כמו כן, עברתי הכשרה במזרח הרחוק למשך שנה, בתום לימודי, על מנת לסיים את הדרישות לדוקטורט ברפואה סינית
    בישראל עדיין אין אפשרות כזאת. כאן אנו עמלים בלקבל הכרה על ידי הממשלה והמל"ג.
    בישראל מכללות מצויינות לרפואה סינית ולנטורופתיה. היקף הלימודים הוא טוב ואני ממליץ לגשת למכללות השונות ולקבל מידע. תמיד יהיה ניתן בתום הלימודים להמשיך בחו"ל.
    בהצלחה!
    גרין מגמה (עשב שאורה) יעיל מאוד לוויסות החומציות במערכת העיכול וכך גם בדם. לכך יתרונות רבים והשפעה על מערכות רבות בגופנו.
    אני ממליץ להמשיך לשתות זאת, על אף טעמו.
    לבריאות!
    רואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו