תוהה בכל רם..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוהה בכל רם..
    אלונה
    07/08/2008

שלום לכולם, אני גולשת מדי פעם בפורום (מחפשת מרפא למיני רגישויות שאני סובלת מהן ולא הצלחתי לקבל מענה להן ברפואה הקונבנציונלית). בכללי מאוד מתעניינת בנושא, ואני מרגישה שחלק גדול מהטיפים באמת עזרו לי לטפל באותן רגישויות, השאלה שלי היא האם לא מדובר רק בתחושות או יותר נכון, האם קיימים מחקרים שיוכלו לאמת את התחושות שלי שהנטורופתיה עובדת? תודה וסופ"ש מקסים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוהה בכל רם..

הוספת תגובה

• ואגב- כמובן אני תוהה בקול רם טעות..

אלונה
    07/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקרים בנטורופתיה

אלונה
    07/08/2008

שלום לך,
    לא ציינת באיזה תחום ספציפי את מעוניינת לקבל מחקרים,
    כפי שאת וודאי יודעת מקריאתך, הנטורופתיה הוא שם כוללני למגוון תחומים.
    בכל מקרה, כיום כל מוסד אקדמי המכבד את עצמו (בכל הקשור לנטורופתיה) משלב את הוראת המקצוע עם מחקרים,
    אם תמקדי את השאלה- אמח לנסות לענות.
    נתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקרים בנטורופתיה

07/08/2008

אלונה שלום רב,
    כיום כל חברת תוספי תזונה שמכבדת את עצמה, מגובה במחקרים על החומרים הפעילים של מוצריהם.
    אומגה 3 למשל, הוא אחד החומרים הכי נחקרים כיום בעולם וכבר הוכח מדעית בתומך בטיפול בדיכאון ושינויים במצב הרוח. כמו כן משפר מצבים של ADD ו- ADHD (הפרעות קשב...)
    ניתן היום למצוא חומר רב בתחומי המחקר של הרפואה הטבעית, רק תדפדפי באינטרנט..
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחקרים בנושא הנטורופתיה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    10/08/2008

אלונה שלום רב
    הנטורופתיה היא שילוב בין מדע לטבע, יש הרבה מחקרים, אך נכון כי אחת הבעיות של הרפואה הטבעית היא היעדר מספר גדול יותר של מחקרים מבוקרים וגדולים מסיבות אמיתיות. אחת הסיבות היא כי ברפואה הקונבנציונלית מי שמממן מחקרים אלו הן חברות התרופות אשר מוציאות פטנטים על תרופות דבר שאיננו נכון ברפואה טבעית שם בדרך כלל לא ניתן להוציא פטנט ולכן יש בעיה לממן מחקרים אשר עולים מיליוני שקלים. אך בכל זאת אם תעשי חיפוש באינטרנט תוכלי למצוא כי התחום מגובה במחקר. אחד המקורות המצויינים הוא להיכנס לאוניברסיטת בסטיר bastyr university ושם תמצאי חומר רב ומקצועי ביותר.

לבריאות
    מיכל לזרוביץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו