בעיות שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שינה
    יסמין
    08/09/2008

שלום, אני בת 22, ואחת לכמה שבועות אני חווה תקופה שבה אני מאוד מתקשה להירדם, וכשאני כבר נרדמת, השינה מאוד קלה, ואני מרגישה כאילו אני עדיין בהכרה... כלומר, זוכרת את החלומות, והמחשבה שלי בהכרה. אני מתעוררת מאוד עייפה, וגם העייפות הרבה לא משפיעה על הירדמות קלה בלילה שלאחר מכן. הדבר נמשך כמה שבועות או ימים, עד שזה נעלם, וחוזר מצב די רגיל. אחרי כמה זמן, עוד פעם חוזרות הפרעות השינה. מה יכול לגרום לכך? האם יש איזשהו צמח שאפשר להשתמש בו כדי לעודד הירדמות? איזושהי חליטה או משהו בסגנון? כמו כן, האם יש איזשהו צמח אשר יעלים או ישפר את הרגשת הבחילה האיומה שאני חשה כאשר אני קמה לאחר לילה טרוף שינה? ולבסוף, האם יש איזשהו צמח אשר יכול לגרום לתחושת רענננות, עירניות ומרץ? כלומר, משהו שיעלים או ישפר את תחושת העייפות (כאשר אני עייפה אני מרגישה שכל הגוף עייף, ולא רק העפעפיים הכבדים או שיש רצון לישון). תודה, יסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שינה

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה, תודה!

יסמין
    09/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות שינה

15/09/2008

יסמין שלום,
    בעיות שינה יכולות לנבוע מסיבות רבות. בהסתכלות הוליסטית ייתכן והבעיה נובעת ממתח ביום-יום אשר יכול להיות קשור לעבודה, מטלות שאת צריכה לעמוד בהן וכו'. יכול גם להיות קשר למצב רגשי אישי... עניינים שבלב וכו'.
    פעמים רבות אני מוצא כי מחסור בויטמיני B גורם לאינסומניה (המצב אותו תיארת) וזאת בשל חשיבותם בתמיכה במערכת העצבים. לכן הייתי ממליץ להתחיל משם. קומפלקס ויטמיני B במינון של 50 מק"ג מינימום לכל מרכיב ויטמין B יש ליטול פעמיים ביום עם אוכל. אחרי 10 ימים לערך סביר שתרגישי בהבדל. צמחי מרפא מרגיעים המסייעים לישון טוב יותר- קמומיל ולבנדר (ניתן לחלוט כתה צמחים).
    מאחל לך חלומות נעימים.
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו