שאלה לגבי אוניה די גטו ואורגנו פראי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי אוניה די גטו ואורגנו פראי
    CFSניק
    14/09/2008

שלום רב, תמונת הדם שלי בבדיקות השגרתיות מצביעה מזה מס' שנים על מצב דלקתי קל, שגורם לי לעייפות, כאבי ראש וחום קל לסירוגין. לדברי הרופאים, אין להם דרך לאתר את מקור הדלקת, למרות הבדיקות והבירורים הרבים שעשיתי והם מגדירים אותה כרונית ובלתי פתירה. בחיפושיי ברשת עליתי על שני צמחי מרפא, שלפי התיאורים שלהם, עשויים לסייע לגוף להתגבר על מצב כזה, גם אם מקורו לא ידוע. שני הצמחים הם: "אוניה די-גטו" ו"אורגנו פראי". שניהם נמכרים כמיצוי או כקפסולות ומומלצים על ידי יצרניהם/משווקיהם כיעילים במיוחד נגד דלקות, זיהומים ועוד. רציתי לשאול מה ההבדלים בין שני הצמחים והאם למישהו יש ניסיון, כמטפל או כמטופל, בהשפעת צמחים אלה על מצבים דלקתיים כפי שתיארתי. מודה לכם מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• CFS

15/09/2008

שלום רב,
    נראה כי מדובר במקרה של "מחלת הנשיקה" (אפשטיין באר EBV) שזהו למעשה וירוס המשפיע על מערכת החיסון וגורם לתופעות שהזכרת, לרבות עייפות כרונית ׁ(CFS).
    האם נבדקת? מה אם CMV (וירוס נוסף בעל תופעות דומות)? יש לבדוק אם הם הגורם.
    לעיניין הצמחים; שניהם צמחים טובים במיוחד לחיזוק המערכת החיסונית, כאשר ה-UNA DE GATO מתאים לחיזוק כללי של מערכת החיסון ומסייע להלחם בוירוסים שונים. תמצית האורגנו הפראי בעל השפעה יוצאת מן הכלל על דלקות ממקור חיידקי.
    אתה יכול לקבל את שניהם יחד באותו הבקבוק בבתי מרקחת המתמחים בצמחי מרפא.
    לאבחון מעמיק יותר ניתן להגיע לייעוץ ולטפל באופן כולל.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך, סייעת לי מאוד!!!

CFSניק
    15/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו