תוספי מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי מזון
    שלומית
    18/09/2008

בתי קיבלה המלצה לקחת Bקופלקס היא גם לוקחת B12 עקב חוסר, היא סובלת מחידק ההלקובקטור האם כדאי לקחת גם מולטיויטמין או שזה יותר מדי, היא קיבלה אנטיביוטיקה לחידק וסיימה לקחת ומרגישה יותר טוב. שאלה נוספת בקשר אלי אני סובלת מאפילפסיה מלחץ דם גבוה ומכולסטרול ומסכרת גבולית, אני לוקחת כרום פיקולנט Bקומפלקס B3 ניאצין האם כדאי לקחת מולטיויטמין או שזה גם יותר מדי והאם יכול להיות שוימיני B גורמים לכאב ראש. תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי מזון

הוספת תגובה

• הוספה

שלומית
    18/09/2008

אני סובלת גם מנדודי שינה, והייתי רוצה גם המלצה כיצד לקחת את התוספים בערב או בבוקר אני גם לוקחת תרופות בבוקר ובערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    20/09/2008

שולמית שלום רב
    הבעיות שלך ושל ביתך אותן העלית הן מורכבות ודורשות אבחון מעמיק ופגישה על נטורופת/ית, לא נראה לי שניתן להתייחס אליהם באופן רציני בפורום הזה. כך למשל נוכחות חיידק ההליקובקטר יכולה להעיד על מע' חיסונית חלשה ולכן כדאי לטפל בסיבת הבעיה. הטיפול האנטיביוטי יעיל אך הרבה פעמים לאחר סיום הפרוטוקול בו החיידק חוזר לאחר מספר שבועות. אינני יודעת בהמלצת מי ביתך נוטלת ויטמיני B ולמה. בכל מקרה שווה בדיקה יותר יסודית ובטח לא דרך פורום זה.
    לבריאות ושבוע טוב
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו