אינטראקציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינטראקציה
    אלי
    06/10/2008

שלום רב רציתי חוות דעת נוספת קבעתי פגישה עם נטורופטית לקבלת טיפול ורציתי לדעת האם מותר או האם אמורה להיות בעייה לשלב בפורמולה אחת את המצח אשווגנדה ובקופה ושיבולת שועל עם עוד כה צמחים בתוך פורמולה שהמטרה לתת מענה וסיוע במצב דחק חריף ובעיות של מעיים כיב עיכולי וספיגה קשב ריכוז זיכרון תשישות וכו..... כאשר לוקחים במקביל תרופה נוגדת דיכאון וחרדה שנקראת ציפרמיל/רסיטל ובמקביל צמח המאקה לחיזוק האון ותמיכה וחיזוק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינטראקציה

הוספת תגובה

• אינטראקציה בין צמחים ותרופות

06/10/2008

אלי שלום רב,
    מדובר במספר צמחי מרפא עם התוויות שונות. האם הנטורופתית קבעה פורמולות אלו? אם כן, אני רוצה להאמין כי היא חישבה את מצבך וקבעה את הצמחים על פי האבחון שערכה. במידה ומדובר בצמחים שונים שקראת עליהם, מומלץ יהיה לחכות לייעוץ הנטורופתי ולראות מה היא חושבת. לאדם אחד יכולים להתאים הצמחים ולאחר לא להועיל או אף להזיק.
    בד"כ צמחים אלו לא אמורים להפריע לשימוש בציפרמיל או דומיו.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אלי
    23/11/2008

לפניי תקופה מסויימת שאלתי אותך לגביי הפורמולה הזאת אבל יש שאלה שמטרידה אותי ואשמח לתשובה בכל המחקרים בהודו ובשאר המקומות למרות כל ההשפעות שמייחסים לצמחים אלו לזיכרון חרדה חולשת עצבים דיכאון יכולות למידה ואפילו אי שפיות אף אחד מהצמחים במבדקים קלינים לאורך זמן לא השיג תוצאות משמעותיות האם תוכל להסביר לי כי אלו כיום נחשבים צמחים פופלארים מאוד גם בחול וגם בארץ במיוחד הגוטו קולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעת צמחי מרפא על זיכרון ומערכת הע

23/11/2008

אלי שלום רב,
    למיטב ידיעתי לא נערכו מחקרים מספיק מקיפים בתחום צמחי מרפאה אלו.
    הנסיון הקליני של נטורופתים רבים ומטפלים ברפואה סינית, וכן גם הרבליסטים רבים ברחבי העולם מעיד על יכולת צמחים/ תוספים אלו לסייע במצבים שהזכרת.
    על מנת לקבוע מהם הצמחים והקומפוזיציה המתאימה לך יש לערוך אבחון מקיף.
    אני מבין את שאלותיך, אתה מראה בקיעות רבה, אך לדעבוני הצד המחקרי של צמחי מרפא אינו מספיק מפותח. אנו נאלצים (ולפעמים אף מעדיפים זאת) להסתמך על נסיון קודמנו במשך אלפי שנים של ניסוי ותהיה
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראה תשובה

אלי
    23/11/2008

תודה רבה על התשובה העיניינית וכנראה שזה ניסיון שקובע למרות הסתירות שקימות במדקים כנראה לכל מערכת אנושית אינדיווידואלית מתאים צמח מסויים שלא מתאים לאחר כמו תרופות לכל דבר ובנוסף כנראה הצמחים להיו חלק מפוקמולה או במינון הנכון לאותו מקרה ואותו אדם כי אני מתחיל להרגיש שיפור בעיקבות צמחים אלו ושוב תודה על זה שאתה עונה לשאלות שלי יישר כוח וכל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו