הקשר בין ביצים וחלב לסרטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשר בין ביצים וחלב לסרטן
    נועה
    17/11/2008

שלום לכם אני נמצאת במעקב רפואי עקב רגישות בשחלות קראתי בספרות נטורופטית כי צריכת ביצים ומוצרי חלב (על בשר אינני מדברת היות ואני צמחונית) קשורה בסרטן השחלות. האם כדאי לי, עד אשר יתבהרו העניינים, להימנע ממוצרים אלו? האם ישנה הבחנה בין מוצרי חלב בקר לעיזים או ששניהם אינם מומלצים? האם סוייה מומלצת? נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקשר בין ביצים וחלב לסרטן

הוספת תגובה

• הקשר בין ביצים וחלב לסרטן

17/11/2008

נועה שלום רב,
    מדובר בסוגייה מורכבת ביותר. אינני מוסמך לייעץ לך דבר שכזה. אין הוכחה מדעית לקשר בין השניים. יחד עם זאת, יש להבדיל בין מזון אורגני ולא אורגני. כמו כן, מוצרי חלב קשים לעיכול. ייתכן והמנעות ממזון זה יקל על מערכת העיכול וכך גם על שאר המערכות שלך בתהליך ההחלמה.
    ישנו ספר מצויין המדבר על מוצרי החלב. כתוב בעברית- "שוטי החלב" (עם ט) המדבר על נסיונו של רופא מישראל עם חלב ומחלות. ראוי לקרוא.
    מעבר לכך אני ממליץ להגיע לייעוץ מלא ומקיף בו נוכל לקבוע מהי התזונה הנכונה ביותר עבורך.
    בריאות שלמה!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו