עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    יעל
    26/11/2008

שלום לכן, שמי יעל, אני בת 32 וסובלת מעצירות כרונית מזה שנתיים. ללא טיפות יובסלקס או דומיהן אני פשוט לא נכנסת לשירותים. גובהי 1.66 ומשקלי 50 ק"ג. אינני עושה פעילות גופנית (אך מתכוונת להתחיל) ועבודתי משרדית (רוב היום מול המחשב). והייתי רוצה את חוות דעתך על התפריט שלהלן, אותו אני מנסה ליישם אך העצירות איננה נפטרת: קימה: מים פושרים עם מיץ מחצי לימון בוקר: דייסה מ 3 כפות קוואקר על בסיס מים + 2 תאנים מיובשות + 2 כוסות מים / תה צמחים נס קפה עם חלב וסוכר צהרים: סלט מ 2 כוסות עלים ירוקים (בד"כ חסה) + ירק נוסף + 50 גרם טונה + כף שמן זית ולימון + 2 פרוסות לחם מלא + 2 ספלי תה צמחים אחה"צ: 2 תפוחי עץ ירוקים או תפוח + 5 שקדים + נס קפה ערב: ביצה / 50 גרם טונה + 2 ספלים של אפונה וגזר (סנפרוסט) + 2 כפות טחינה מוכנה מטחינה גולמית מלאה + 2 פרוסות לחם מלא תודה מראש יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות

27/11/2008

יעל שלום רב,
    נראה כי את סובלת מעצירות כרונית על רקע חולשה של מערכת העיכול. התזונה שלך נראית לא רעה בכלל ואולי אף טובה מזו של אדם ממוצע. יחד עם זאת תזונתך כולה מזון קר. האנרגטיקה של מזון משפיעה עד מאוד על מערכת העיכול. את רוב היום יושבת ללא תנועה, מערכת העיכול שלך איטית ועצלה. חייבים "לחמם" את המעיים והקיבה על ידי אכילת מזון מבושל, עשיר נוזלים כגון קדירות ירקות ואורז מלא או קינואה, מרק ירקות מירקות טריים ולא קפואים.
    אני ממליץ להקפיד על שתי ארוחות חמות ביום במשך 3 שבועות ואח"כ לעבור לארוחה חמה אחת ביום. שתי הרבה מים והמעיטי בקפה.
    אשמח לשמוע איך את מרגישה.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

עדי
    29/11/2008

פתרון מעולה מרפואה סינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון רפואה סינית

30/11/2008

עדי שלום רב,
    אודה לך אם תפרטי את הפיתרון במקום לפרסם את עצמך, בברכה
    ד"ר גוניק ND

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו