תוסף נגד דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף נגד דיכאון
    מקס
    10/12/2008

לפני שבועיים התחלתי לקחת בהדרגה 5htp . התחלתי להשתמש מאחר ותרופות הרגילות שטופלתי ב-10 שנים האחרונות לא הובילו להטבה משמעותית. אני סובל מדיכאון מג'ורי שכולל:עצבנות ,התפרצויות , חוסר אנרגיה ,חוסר מוטיבציה ,סף גירוי נמוך , מרגיש מאוד ל ח ו ץ . לא נעים להיות בחברתי במצבי העכשווי ואתם יכולים לתאר מדוע ובנוסף אני סובל כבר שנים מ- IBD. כרגע ברגיעה . גם ההיפריקום (לא מיועד לדיכאון מג'ורי) לא עזר והייתי חייב להפסיקו עקב כאבי ראש שחלפו עם הפסקתו (רמוטיב). התחלתי ( 5htp)ב-30 מ"ג ליום ואחרי 5 ימים 50 מ"ג, לאחר 8 ימים 100 מ"ג ולאחר 10 ימים 150 מ"ג . * נלקח עם האוכל כדי למנוע תופעות לוואי כמו כ.בטן. כבר בהתחלה הייתה חוסר נוחות בבטן עם הגדלת המינון התחיל כאב בטן חזק יותר ויותר עד שנאלצתי להפסיק לקחת ולמחרת חזרתי ל-30 מ"ג. פרט לכאבי בטן המיותרים לא הרגשתעי עדיין הטבה במצבי הנפשי ואפילו הייתי יותר עצבני בימים שהמינון היה 100 מ"ג ומעלה . האם לדעתכם אני צריך להפסיק או להמשיך ולהאמין או לקוות שזה יפסק מעצמו עם הזמן ? בקשר לטריפטופאן שדומה במבנהו ל-5htp 'האם חלק מתופעות הלוואי שלו הם כאב בטן ? האם המיתיונין \ תירוזין היא ח.אמינו שאמורה לטפל בדיכאון? במקביל אני לוקח תוסף של B-50 ,מולטי ויטמין ,אומגה 3 - 2.5 גרם ליום. שותה חליטה לפחות פעם ביום של קמומיל גרמני. @ לא מעשן , לא שותה , ממעיט מאוד בצריכת קפאין ( לא מוותר על 2 כוסות תה ירוק) , משקל נורמלי , מקפיד על תזונה בריאה . לא נוטל קורטיזון . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף נגד דיכאון

הוספת תגובה

• תשובה קצרה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    10/12/2008

מאיר שלום
    בעייתך מורכבת למדי ולכן ממליצה לך שתעבור בדיקה ואבחון בקליניקה הנטורופתית.
    לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו