תרגילי פנים -שאלה לד"ר לזרוביץ מיכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי פנים -שאלה לד"ר לזרוביץ מיכל
    חגית
    11/12/2008

שלום רב שמעתי אותך בתוכנית ב"רדיו תל אביב" אצל ענת הראל ומאד התרשמתי מהנושא. אני בת 38 והייתי רוצה להתחיל כדי למנוע את נפילת העור בהמשך. האם יש תרגילים גם לנושא של צוואר ולא רק פנים? האם התרגילים הללו יעילים גם למניעת קמטים או עיכוב הופעתם? אשמח לקבל את תשובתך, האם אני יכולה לעשות את התרגילים באופן פרטי ולאו דווקא בסדנא קבוצתית? תודה לך חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התעמלות פנים / תרגילי פנים

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    13/12/2008

חנה שבוע טוב,
    הסידרה היא תרגילי פנים וכמובן גם לצוואר אשר עובדת על כל שרירי הפנים והצוואר (57 במספר).
    יש מספר יתרונות לתרגילי פנים. התרגילים עוזרים להיפטר מקמטים עמוקים, סנטר כפול, עיגולים שחורים מסביב לעיניים, ונפיחות מתחת לעיניים, צוואר נפול. אנחנו בהחלט מדברים כאן על מיני מתיחת פנים טבעית לחלוטין. ללא הזרקות, ללא בוטוקס, ללא ניתוח , ללא כאבים וגם הרבה יותר זול.
    תרגילי הפנים זה כמו מסג' אשר מגרה יצירת קולגן , ואני מזכירה כי קולגן היא רקמת חיבור של העור המורכבת מחלבונים ואחראית על יצירת עור גמיש וחלק יותר. זוהי גם הסיבה כי תרגילי פנים עוזרים לא רק לעור מדולדל אלא גם במצב שיש קמטים, כי קמטים נוצרים כאשר יש מחסור בחלבונים או קולגן .ולצערנו, תהליך זה של מחסור בקולגן מתחיל אצלנו כבר מגיל 25. כלומר תרגילי הפנים מטפלים גם בקמטים קיימים וכמובן גם במניעת קמטים.
    לגבי שאלתך האחרונה-ניתן בהחלט ללמוד את סידרת התרגילים באופן אישי ולא בקבוצה.

לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D
    נטורופתית ומומחית בטיפולים טבעיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו