מתיונין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיונין
    אריאל
    22/12/2008

האם תוסף המתיונין ( ח.אמינו ) +b6 מסוגלת לשפר מצב רוח ודיכאון ? אני לא מתכוון ל- SAM-E . המ המינון ? כמה זמן עד לטבה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיונין

הוספת תגובה

• מתיונין לשיפור מצב הרוח

23/12/2008

החומצה האמינית מתיונין הנה אחת מהחומצות החיוניות לגופנו. גופנו אינו יודע לייצר אותה לבד ולכן עלינו לקבלה דרך המזון (כמעט אך ורק בבשר בקר או כבש) או דרך תוספי תזונה.
    הפורמט הסטנדרטי שלה היא ב 500 מ"ג של ל-מתיונין בקפסולות.
    למתיונין השפעה רחבה ביותר על בריאותנו. מטרתה העיקרית היא ויסות רמות גליקמיות ושמירה על איזון תפקודי הכבד, הלבלב ויותרת הכליה. היא חשובה מאוד לתפקוד מערכת העצבים (מכאן ההקשר למצב הרוח) אך היא אינה המועדפת עלי בטיפול מסוג זה. B6 משפרת את מצב הרוח, אך כמוהה רוב ויטמיני ה- B.
    מה שאני הייתי ממליץ הוא דווקא על חומצות שומן חיוניות כמו אומגה 3, בשילוב עם ויטמיני B בקומפלקס.
    כמה ואיך?! אני חייב לערוך אבחון על מנת לדעת זאת. הכמות היומית המומלצת על המוצר איננה יכולה להזיק.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND,OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו