כלורופיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כלורופיל
    שחר
    27/01/2009

שלום, רכשתי היום כלורופיל.בפעם הראשונה. של NSP. 2 כפיות ביום. ראיתי בהוראות שנשים בהריון מניקות וכו צריכות להיוועץ. אני בשבוע 6 להריון. האם מותר לי לקחת? הברזל שלי תקין. המוגלובין 12 אני לוקחת לעייפות ולחיזוק. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כלורופיל

הוספת תגובה

• לשחר

alexander
    30/01/2009

אהלן. שחר,את תקבלי תשובה מאורגנת ממנהלי הפורום. אבל מכיוון שמדובר על סיטואציה שעלולה להפוך למצב-חירום, אני מתערב במיידי.. תפסיקי לצרוך את המוצר בלי לקבל הכוונה מיקצועית מאנשי מיקצוע. איני בא פה להלין על החברה ממנה רכשת את המוצר,אבל את צריכה לדעת ולהיתנהג קצת יותר בכבוד ובאחריות כלפי עצמך. מה שראוי לך לעשות,הוא לפנות למנהלי הפורום,לקבל המלצות על אנשי מיקצוע שיכולים ליעץ לך באופן מיטבי. שבת שלום. אלכסנדר דגן N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכסנדר

שחר
    30/01/2009

שלום, תודה על התגובה. אני לא התחלתי לקחת.אני מחכה לתשובה מסודרת. הרופא נשים שלי לא ידע לעזור לי. אם אני אדע שישנה בעייה אני לא אקח את המוצר למרות שבאינטרנט רשום שנשים הרות יכולות לקחת. מקווה שיענו לי בקרוב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כלורופיל והריון

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    31/01/2009

שחר שלום רב
    אני בהחלט מסכימה עם דבריו של אלכסנדר שכדאי להתייעץ. אני לא הייתי ממליצה עליו בהריון, כי נכון שכלורופיל נחשב ל"המוגלובין" של הצמח אך יחד עם זאת כלורופיל נחשב כמסלק חומרים רעילים יעיל. אני לא נוטה להמליץ בהריון על ניקוי רעלים . יש אלטרנטיבות אחרות כגון מולטי ויטמין להריון למשל פרהנטל המכיל ברזל חומצה פולית ועוד.
    לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו