בחילה + חרדות + דיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילה + חרדות + דיכאון
    ליאת
    03/02/2009

אני בת 40, בשנים האחרונות אני חווה תחושה של לחץ הנובע כנראה משנים של חוסר עמידה על שלי מול הסביבה (בעלי, עבודה וכו') תסכול ולחץ מההשלכות של הויתור על עמדותי (בנושא חינוך הילדים בעיקר). לפני כ 4 חודשים היתה נקודת שבירה. הרגשתי בחילה עד כדי תחושה של חנק בגרון. חרדות ולאט לאט הזדחל לו דיכאון. גסטרולוג אבחן הליקובקטר (שטופל בהצלחה), רפלוקס + בקע סרעפתי (לוסק + שינוי תזונה). התחלתי להפגש עם פסיכולוגית, יש התקדמות אבל איטית. הבחילה לא עברה (היא מלווה אותי רוב שעות היום), יש עדיין חרדות יש דיכאון. הבעיות הפיזיות גורמות לי לחרדות ודיכאון וההפך. איך יוצאים מהמעגל הזה ? איך חוזרים לאיזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחילה + חרדות + דיכאון

הוספת תגובה

• בחילה + חרדות + דיכאון

05/02/2009

ליאת שלום רב.
    את מעלה מצב מורכב שדורש התייחסות בכובד ראש.
    ישנם הרבה מאוד אלמנטים שעלינו להתייחס אליהם. כל מצב כרוך ומשפיע על האחר.
    ברור שטיפול בתוספי תזונה ו/או צמחי מרפא יכולים לסייע ולהתגבר על התחושה הפיזית והקלה על המצב הרגשי/ נפשי.
    במקביל מומלץ להמשיך אם הטיפול הפסיכולוגי וניתן לשלב טיפול גוף/ נפש טבעי אשר ייתמוך בטיפול שאת כבר עוברת.
    בשליפה מהמותן- ללא התוויה רפואית, ניתן ליטול תוסף קומפלקס ויטמין B היכול להרגיע את מערכת העצבים וקצת להשקיט את הנפש. בנוסף, הקפדה על שתיית תה קמומיל גם כן יסייע לעניין זה.
    ישנם תוספי תזונה על בסיס ג'ינג'ר/ זנגביל המועילים להרגעת מערכת העיכול ויכולים להקל על צרבות ובחילות.
    אם תרצי טיפול מעמיק יותר נשמח לסייע.
    בריאות שלמה!
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו