לימודי נטורופתיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי נטורופתיה
    ג'ני
    06/02/2009

שלום רב, אני רוצה ללמוד נטורופתיה אך אני מאוד מתלבטת באיזו מכללה. נכון לעכשיו השיכולים שלי בין סמינר הקיבוצים לקולג' לרפוא משלימה. הבנתי שברגע נטורופתיה תהיה מוכרת בתור תואר ראשון מכללה ראשונה שתקבל תואר זה סמינר הקיבוצים. תמליצו לי בבקשה איפה כדי ללמוד ומה הדברים החשובים שאני צריכה לדעת לפני שאני בוחרת את המכללה המתאימה. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי נטורופתיה

הוספת תגובה

• לימודי נטורופתיה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    07/02/2009

ג'ני שלום רב
    כיום, לשום מכללה אין תוכנית אקדמאית. לחלק מהמכללות יש הכרה בחלק מהלימודים לנקודות זיכוי לתואר (אך יש להשלים עוד כמה סמסטרים באוניברסיטה לקבלת תואר ראשון , וגם הוא, לא תואר ברפואה משלימה!). אף אחד היום איננו יודע האם יש איזו מכללה שתצליח להשיג הכרה מהמל"ג לתואר ראשון ברפואה משלימה. מציעה לך לבדוק באתר האגודה לנטורופתיה את המכללות המוכרות על ידי האגודה לנטורופתיה, לגשת לשם, להתרשם מתוכנית הלימודים, מספר השעות, מרמת הרצינות ומאיכות ההוראה. בקשי להיכנס לכמה שיעורים שרצים עכשיו, תסתובבי שם ותדברי עם סטודנטים שלומדים נטורופתיה...ואז תחליטי
    שיהיה בהצלחה
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו