תשישות לאחר אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשישות לאחר אימון
    דניאל
    26/02/2009

שלום, אני מתאמן שלש פעמים בשבוע במשך שעה עד שעה וחצי במכון כושר ומשלב פעילות אנ-אירובית במשך כ-40 עד 50 דקות עם פעילות אירובית במשך כ-20 דקות. הפעילות עצמה יחסית מתונה ולא בעצימות גבוהה. הצלחתי להתמיד בפעילות זו כבר מספר חודשים, אך לאחרונה אני חש תשישות גדולה בסיום הפעילות (רוצה ללכת לישון) וגם במהלכה אינני מצליח לסיים את התרגילים. חברים טוענים שאני לא צורך מספיק קלוריות אך לדעתי הסיפור יותר רחב מזה כיון שאני אוכל 3 ארוחות לשובע. חשבתי על תגבור האנטי-אוקסידנטים שאני צורך, אך אני כבר צורך ויטמין C + E + מולטי. האם קיים אנטי אוקסידנט ייעודי למצב זה כמו למשל Co-Q10 ? האם יש חשיבות לצריכת האנטי-אוקסידנטים בסמוך לפעילות או שבמשך היום זה לא משנה ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשישות לאחר אימון

הוספת תגובה

• תשישות לאחר אימון

03/03/2009

דניאל שלום רב,
    יופי של שאלה. נראה גם כי אתה מתמצא בויטמינים השונים.
    בהחלט יש מקום מאוד חשוב לאנטי אוקסידנטים לאדם שמתאמן. כמות הכניסה של חמצן והמאמץ הגופני מעלים רמות אוקסידנטים, דבר אשר יכול לגרום גם לתשישות.
    CO-Q-10 הנו יעיל עד מאוד, אך נראה כי מתיאורך, עליך להיבדק בצורה מעמיקה יותר. בדיקות דם אשר יבדקו את רמת הברזל, תפקודי כליות וכבד, בלוטת תריס ומצב הסוכר.
    במקביל יש להיוועץ בנטורופת מוסמך אשר יוכל להתאים תזונה ותוספי תזונה בצורה אישית ומקצועית.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו