תזונה נכונה לבעיה של ציסטה בשחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה לבעיה של ציסטה בשחלה
    שירלי
    08/04/2009

שלום אני בת 31 לפני כמה ימים תקף אותי כאב בטן חד וקשה הגעתי למיון ובבדיקת אולטראסאונד גילו ציסטה בגודל 50*90 מ"מ ומקרה של תסביב שחלה רצו להכנס אותי דחוף לניתוח, אך לא הסכמתי (אני לא ממהרת להתערבות כירורגית) אני מתכוונת ללכת לעוד חוות דעת של מומחה גיניקולוגי
    אך קראתי באינטרנט שאפשר לטפל בדרך נטורפתית בבעיה ע"י צמחי מרפא ותזונה נכונה
    התזונה שלי לקויה, דבר ראשון אני לא אוכלת ירקות ופירות טריים, אני אוכלת הרבה שוקולד, דנונה , חמאה, דברי מאפה, לחם קל, דבש, אורז לבן, אפונה, שניצלים מוכנים אפויים ואני שותה נס קפה (הרבה)

אודם לכם על הכוונה בעניין תזונה מה רצוי לאכול וממה להימנע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ציסטה בשחלה

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    11/04/2009

נירית חג שמח
    חשוב מאד שתהיי במעקב של גניקולוג לגבי התפתחות וגדילתה הציסטה, יכול להיות מקרה דחוף בו הציסטה עושה טורשיין סביב עצמה, וזהו מצב חירום. הרבה פעמים ציסטה עשוייה להפסיק לגדול. לא הבנתי האם הגעת לחדר מיון במצב של טורשיין? יש ציסטות שאפשר לנסות להקטין אותם. אך יש ציסטות שלא ניתן לגרום לספיגתן (כמו ציסטות מסוג דרמואיד, כאלו שיש בהם שיער ועצמות). כדאי שתשאלי את הגניקולוג שלך מאיזה ציסטה את סובלת. הרבה פעמים אם עושים תוכנית ניקוי לגוף זה יכול לעזור להקטין את הציסטה (אך לא במקרה הדרמואיד). גם אורח חיים בריא יכול לעזור לבריאות השחלות.
    לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ, N.D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו