נענע ופרחי יסמין בהריון...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נענע ופרחי יסמין בהריון...
    דנה
    15/05/2009

שלום
    שבוע 25
    הריון תקין.
    האם זה נכון שאסור לשתות בזמן ההריון מים רותחים עם נענע ? או מים רותחים עם פרחי יסמין (חליטת יסמין) ?

חברה אמרה לי שזה אסור בשום אופן בהריון.

מבקשת לציין שאני סובלת בפטריה וגינלית בהריון (עקב שימוש באנטיביוטיקה)
    האם הנענע או היסמין מחמירים את המצב ?

ועוד שאלונת:
    האם מוצרי חלב "טובים" לפטריה" או שעושים רק רע ? כי חשבתי שיוגורט ביו יכול לעזור.

קניתי גם מוצר שנקרא GSE (טיפות זרעי אשכולית) אבל אני מחכה ללכת לרופא לראות האם מותר בהריון ומה המינון....

אודה מאוד לתשובתכם
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נענע ופרחי יסמין בהריון...

הוספת תגובה

• נענע ופרחי יסמין בהריון...

21/05/2009

רונית שלום רב,
    חליטת צמחים עם יסמין אינם מהווים סיכון, החל מהשליש השני להריון. תה ירוק עם יסמין יכול להוות מקור טוב למשקה מרגיע בתקופה זו.
    פטריה ואגינלית לא מגיבה טוב למוצרי חלב. מומלץ להימנע ככל שניתן מחלב על מוצריו. ניתן להחליף במוצרי חלב עיזים או חלב סויה או חלב אורז.
    GSE היא תמצית של זרעי אשכוליות המהווים חומר איכותי לניקוי מערכת העיכול וכן למלחמה בזיהומים שונים, לרבות פטריה ואגינלית. אבל... אין להשתמש בעת ההריון. בשל החומרים הפעילים שבמוצר זה, עלולים להופיע התכווצויות בלתי רצויות. בנוסף, בעת ההריון מומלץ להמנע מתהליכי ניקוי. אחרי ההריון ולאחר סיום הנקה, ניתן יהיה לנקות את הגוף מרעלים ולהשתמש גם מתכשיר זה.
    לבריאות!
    ד"ר גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• gse הינה תמצית זרעי אשכוליות.......

רונלי פלד
    12/12/2009

אכן
    אך רציתי גם להגיד תודה, התשובה מצוינת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו