קנדידה על הלשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה על הלשון
    אור ש.
    19/08/2009

בוקר טוב לכם
    מתנצלת מראש על אורך השאלות, מנסה לדייק כמה שאפשר:
    אני סובלת מקנדידה על הלשון. מה שגורם לריח רע מהפה ותחושות של חיפוי מחוספס על הלשון, למרות שאני שומרת על היגיינה הפה, בעזרת תוספת של מי פה עם תמצית זרעי אשכוליות שאני מגרגרת לפני השינה, אחרי הציחצוח.
    הקנדידה לא עוברת כבר הרבה זמן.. היא לא מופיעה בנרתיק אבל היתה במערכת העיכול וטופלתי בדיקור סיני ובתפריט נטול סוכר ושמרים ובפרוביוטיקה במשך כמה חודשים (!) עד להקלה במצב.
    שאלותיי הן:
    1. האם קנדידה על הלשון (ברמה בינונית נמוכה) מעידה על כך שעדין יש לי קנדידה במערכת העיכול? בקיבה? או במעי הגס?
    2. האם עלי להמשיך להתנהג כאילו יש לי קנדידה ולהמשיך עם התפריט הקשה ועם נטילת הפרוביוטיקה ושתיית ה-GSE?
    3. במהלך הטיפול של הדיקור הסיני התגלה שהטחול והקיבה חלשים. הומלץ לי להפחית או לא לשתות בכלל את ה-GSE, והומלץ לא לעשות הידרוקולוניק. מה שהשאיר אותי בלי תחלופות פרט לפרוביוטיקה. מה עושים...? הסשן כבר נגמר ואין לי את מי לשאול...

תוןדה רבה מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה על הלשון

הוספת תגובה

• קנדידה על הלשון

24/08/2009

אור שלום רב,
    קנדידה על הלשון מעידה שקיימת קנדידה גם במערכת העיכול. GSE אינו מספיק יעיל לטיפול במצב זה.
    עליך לחזור לתזונה נטולת סוכרים (למרות שאני ממליץ בחום להגיע לאבחון מעמיק יותר כדי לקבוע מה בדיוק מתאים לך). בנוסף, מומלץ להשתמש בשמן אורגנו פראי, 3 פעמים ביום על ידי שיכשוך וגרגור בפה ובגרון עם מים חמימים.
    מי כסף קולודיאלים, גם כן 3 פעמים ביום.
    תמשיכי עם הפרוביוטיקה (יש להגיע לפחות ל- 20 מיליארד חיידקים ביום)
    תעדכני לשלומך.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, מקרב לב (: אעדכן...

אור ש.
    25/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו