שום יכול לעשות נזק ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שום יכול לעשות נזק ?
    שי
    22/08/2009

שאלה : הייתה לי שעורה בעין וחשבתי ששום עוזר. שמתי על העין...זה נכנס לעניים.....האם שום שנכנס למערכת הדם יכול לעשות לי נזק ? 4 ימים אחרי ואני מרגיש חולשה בכל הגוף זה קשור לשום ??

ושאלה שניה : האם ידועים לכם על סוג מסויים של אוכל או ויטמנים וצמחים שמאטים קצת הפיכת שיער שחור לשיבה ? או משחירים בחזרה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שום יכול לעשות נזק ?

הוספת תגובה

• שום

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    24/08/2009

שלום רב,
    לא נראה כי ההרגשה הלא טובה שלך קשורה לשום כי השימוש היה מקומי על השיעורה, זהוא איזור קטן ביותר. הכמות שיכולת לשים אינה גדולה. יכול להיות שהרגשה זו שלך קשורה לבעיית השיעורה שעדיין לא עברה או קשורה למשהוא אחר ושונה. נטילת שום פחות בטוחה בנטילה דרך הפה בכמויות יחסית גבוהות אצל אנשים בסיכון לדימום.
    לגבי שאלתך השנייה – ערבוב של אבקת קליפות רימונים בחינה ומריחתה על השיער, עשוי להקנות גוון שחור לשיער. גם אגוז שחור מרוסק יכול להכהות שיער וכן תה שחור.
    לבריאות,
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D
    נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו