5htp

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5htp
    שירלי
    23/08/2009

שלום,

אני לוקחת 5HTP במינון 200 מ"ג (100 מ"ג פעמיים ביום) בשביל שיפור בשינה ובשביל שיפור מצב הרוח וזה די עוזר.
    אני אמורה לעבור בעוד כמה חודשים ניתוח בהרדמה מלאה לתיקון בקע סרעפתי ורפלוקס ורציתי בבקשה לברר: האם אני יכולה להמשיך ולקחת את התוסף עד לניתוח?

ושאלה נוספת, הגעתי לרופא שמבצעים אצלו בדיקות צואה לקנדידה ופרזיטים, שולחים לחו"ל וכשיש תוצאות חוזרים אליו.
    במידה ובדיקת הצואה מראה שאין קנדידה, האם זה אומר שאין סיכוי שאין קנדידה במקומות אחרים בגוף?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    5htp

הוספת תגובה

• תשובה קנדידה ו- HTP-5

ד''ר מיכל לזרוביץ N.D
    24/08/2009

שירלי שלום רב,
    תוסף ה- 5-HTP עלול לגרום לתופעות של אי נוחות במע' העיכול או דווקא לתופעות של הפרעות במצב הרוח. אין בידי מידע כלשהוא לגבי בטיחותו לפני ניתוח, אך לא הוכחה בטיחות השימוש בו לאחר שימוש של 12 חודשים.
    לגבי אבחון קנדידה: התשובה היא שלילית, שום דבר איננו ודאי באבחון. בעזרת בדיקת צואה ו/או דם ניתן לאבחן בעיית קנדידה מערכתית. הבעיה היא כי לא תמיד ניתן לאבחן תאי קנדידה בדגימת הצואה מאחר שרוב תאי הקנדידה נצמדים לקירות של רירית המעיים ואינם מופרשים בצואה, או שחלק מתאי קנדידה גוועים בזמן שבדיקת הצואה ממתינה לאנליזה.
    ברפואה הטבעית האבחון נעשה באמצעות תשאול מקיף של המטופל. אמצעי אבחון נוסף שיכול לעזור באבחון של קנדידה הוא באמצעות בדיקה אירידולוגית (על פי קשתית העין), על ידי זיהוי סימנים מיוחדים המופיעים בקשתית העין כתוצאה מהקנדידה.
    לבריאות
    ד"ר מיכל לזרוביץ N.D, נטורופתית
    ומומחית ברפואה טבעית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו