שחלות פוליציסטיות מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות מה עושים?
    דנה
    22/09/2009

מה הטיפול שהייתם מציעים לבעיה זו? גיל 18 ללא מחזור כבר 5 חודשים. אף פעם לא היה לי מחזור ממש סדיר וגם לקחתי גלולות במשך שנה ( הפסקתי לפני שנה) כרגע אני בטיפול סיני (דיקור + פורמולה) אצל מטפל מומחה וידוע בתחום. בינתיים עברתי 3 פעמים דיקור ואני לוקחת פורמולה במשך חודש וכלום לא קורה. קצת יותר אקנה וגם יותר תאבון (לצערי). אני מתמודדת עם נושא האוכל בתזונה בריאה (אימי נטורופתית) ועושה ספורט אירובי כל יום . משקלי לא השתנה בשנתיים האחרונות והוא קצת גבוה מהנדרש (2-3 קילו)למרות שאני אוכלת בריא (ולא הרבה) ועושה ספורט בקביעות
    בנוסף אני גם לוקחת הומואופתיה : פורמולת מדף של רקווק לשיפור תפקוד הורמונלי.
    כמה זמן צריך לעבור כדי שאדע אם הטיפול הסיני עובד?

מה יש להומאופתיה קלאסית להציע בנושא??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות

23/09/2009

דנה שלום רב,
    המצב אותו את מתארת הנו מורכב, אך בהחלט ניתן לטיפול. מומלץ לתת לטיפול הסיני לפחות חודשיים- שלושה לפני שנקבע אם הכיוון יעיל לך או לא.
    אני ממליץ שמטפל אחד ייתן לך את הטיפול ולא לערבב 3 טיפולים שונים.
    במידה ואת מעוניינת לטפל בכל המישורים הללו, יש להיוועץ במטפל אחד שיראה כי אין התנגשות בין התזונה, הצמחים וההומיאופתיה.
    תני לזה זמן.
    בריאות שלמה
    ד"ר רואי גוניק ND, OMD

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו